Adio, parcarea pe trotuar! Se stabilesc noi amenzi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sunt trotuare ocupate de mașini, iar pietonii abia au loc să treacă. Cei cu copii în cărucioare nu au nici o șansă. Lucrurile se vor schimba foarte curând, spun guvernanții.

Guvernanții vor stabili noi reguli pentru parcarea mașinilor.

”Avem un proiect de Hotărâre de Guvern, este pe circuit de avizare şi care sper să primească aviz în şedinţa de miercuri ( 3 noiembrie) a Guvernului. Vom avea cadrul legislativ prin care vom recrea condiţiile de degajare a spaţiului public”, a declarat, joi, 27 octombrie, ministrul de interne Dragoş Tudorache în cadrul sesiunii online ”De vorbă cu ministrul tău”, iniţiată de Ministerul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic, citat de news.ro.

Ministrul de interne a explicat că legea va reglementa şi spaţiile pentru pietoni.

”Se reglementează şi spaţiile care trebuie lăsate pentru pietoni. Prin jumătate din Bucureşti nu se poate trece pe trotuar cu un cărucior de copil, vă spun din experienţă”, a mai spus Dragoş Tudorache. 

Demnitarul a precizat că a discutat deja cu reprezentanţii Asociaţiilor Municipiilor din România şi a propus ca banii colectaţi din amenzile date pentru parcări neregulamentare sau sumele obţinute din blocarea autovehiculelor să fie direcţionate către înfiinţarea a noi locuri de parcare, mai ales în Bucureşti, scrie news.ro. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net