Admitere la facultate 2015: Cazare gratuită


    Admitere la facultate 2015: Elevii vor beneficia de cazare gratuită în perioada înscrierilorfoto: Click!
Admitere la facultate 2015: Elevii vor beneficia de cazare gratuită în perioada înscrierilorfoto: Click!

Deși s-au încheiat probele la bacalaureat, absolvenții de liceu care au promovat examenele nu au scăpat de griji. Aceștia urmează să susțină examene de admitere la facultate 2015. Cum mulți dintre viitorii studenți vin din provincie, anumite facultăți le oferă cazare gratuită în perioada înscrierilor.

Vești bune pentru studenții din provincie care urmează să susțină examenul de admitere facultate 2015. Cei care vor să se înscrie la una dintre cele 15 facultăți din ale Politehnicii vor beneficia de cazare gratuită în perioada înscrierilor, în cadrul Universității Politehnica. De acest privilegiu vor beneficia și însoțitorii elevilor. Înscrierile se vor încheia vineri, 17 iulie, iar Facultatea Politehnica București pune la dispoziție aproximativ 5.000 de locuri la buget, potrivit digi24.ro.

Rămân în București mai multe zile pentru toate formalitățile. Vrem să le asigurăm toate condițiile încă de când pășesc prima oară pe poarta universității noastre”, a declarat Mihnea Costoiu, rectorul Universității Politehnica, în legătură cu cazarea gratuită pentru elevii care urmească să se înscrie pentru admitere la facultate 2015.

Admitere la facultate 2015: Când încep examenele

Înscrierile la facultățile din cadrul Universității București au început la data de 9 iulie și se vor încheia pe 18 iulie. După ce s-au terminat înscrierile, elevii urmează să susțină examenul de admitere la facultate 2015 în perioada 16 – 25 iulie, și vor afla rezultatele până la data de 28 iulie. Anumite facultăți din cadrul Universității București nu organizează examene de admitere, iar studenții sunt declarați admiși în funcție de media de la examenul de bacalaureat. Unele facultăți cer și un eseu motivațional în loc de examenul de admitere la facultate 2015. Candidații trebuie să explice de ce vor să urmeze cursurile specializării la care aplică.

Admitere la facultate 2015: Ce facultăți organizează examene

În cadrul Universității București, examene de admitere la facultate 2015 sunt organizate numai de Facultatea de Psihologie, specializarea psihologie, Facultatea de Matematică – Informatică, Facultatea de Fizică, Facultatea de Științe Politice, Facultatea de Jurnalism, Facultatea de Chimie și Facultatea de Drept. Potrivit oficialilor Universității, locurile la licență sunt mai puține anul acesta, însă taxele de școlarizare și cele de cămin sunt aceleași. Anul trecut, cea mai mare competiție a fost la Facultatea de Geografie, Facultatea de Limbi Străine și Facultatea de Drept.

Facultățile care organizează examene de admitere la facultate 2015, dar care nu sunt în cadrul Universității București, sunt Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și Universitatea Politehnica din București. Politehnica organizează examene pentru toate cele 15 facultăți ale ei.

Rezultate admitere liceu 2015

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub daniel nuță png
cub ravan popescu png
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg