Adolescent de 17 ani din Timișoara, înjunghiat în plină stradă

19 ianuarie 2022

Un elev ├«n v├órst─â de 17 ani din Timi╚Öoara a fost ├«njunghiat, ├«n plin─â strad─â, dup─â ce s-ar fi certat cu al╚Ťi adolescen╚Ťi. Agresorii au fost identifica╚Ťi de c─âtre poli╚Ťi╚Öti ╚Öi urmeaz─â s─â fie transporta╚Ťi la sec╚Ťia de Poli╚Ťie. 

image

Adolescentul de 17 ani se ├«ndrepta spre liceu atunci c├ónd a fost abordat de al╚Ťi doi tineri, o fat─â ╚Öi un b─âiat. Dup─â un schimb de replici, fata ar fi scos un cu╚Ťit ╚Öi l-ar fi ├«njunghiat pe adolescent, iar apoi a fugit de la fa╚Ťa locului ├«mpreun─â cu prietenul s─âu, relateaz─â Adev─ârul.

Așa au decurs lucrurile potrivit relatărilor martorilor oculari, care au și apelat la 112 pentru a solicita ajutor.

Se pare c─â cei doi b─âie╚Ťi se certau atunci c├ónd adolescenta a decis s─â intervin─â ├«n favoarea prietenului s─âu. A scos cu╚Ťitul ╚Öi l-a ├«njunghiat pe cel cu care acesta avea o discu╚Ťie aprins─â. 

├Än urma apelului la 112 la fa╚Ťa locului s-a deplasat un echipaj de poli╚Ťie, dar ╚Öi o ambulan╚Ť─â. Adolescentul a fost transportat la spital pentru a primi ├«ngrijirile medicale necesare, iar poli╚Ťi╚Ötii au demarat cercetarea. Starea b─âiatului ├«njunghiat este una stabil─â. 

├Än urma investiga╚Ťiilor, oamenii legii i-au identificat pe agresori. Cei doi au fost transporta╚Ťi la sec╚Ťia de poli╚Ťie ╚Öi se afl─â la audieri ├«n momentul relat─ârii ╚Ötirii, informeaz─â Adev─ârul. Pe numele lor a fost ├«ntocmit un dosar penal pentru loviri ╚Öi alte violen╚Ťe. 

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg