Adolescent de 17 ani din Timișoara, înjunghiat în plină stradă

Ultima actualizare:

Un elev în vârstă de 17 ani din Timișoara a fost înjunghiat, în plină stradă, după ce s-ar fi certat cu alți adolescenți. Agresorii au fost identificați de către polițiști și urmează să fie transportați la secția de Poliție. 

image

Adolescentul de 17 ani se îndrepta spre liceu atunci când a fost abordat de alți doi tineri, o fată și un băiat. După un schimb de replici, fata ar fi scos un cuțit și l-ar fi înjunghiat pe adolescent, iar apoi a fugit de la fața locului împreună cu prietenul său, relatează Adevărul.

Așa au decurs lucrurile potrivit relatărilor martorilor oculari, care au și apelat la 112 pentru a solicita ajutor.

Se pare că cei doi băieți se certau atunci când adolescenta a decis să intervină în favoarea prietenului său. A scos cuțitul și l-a înjunghiat pe cel cu care acesta avea o discuție aprinsă. 

În urma apelului la 112 la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, dar și o ambulanță. Adolescentul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare, iar polițiștii au demarat cercetarea. Starea băiatului înjunghiat este una stabilă. 

În urma investigațiilor, oamenii legii i-au identificat pe agresori. Cei doi au fost transportați la secția de poliție și se află la audieri în momentul relatării știrii, informează Adevărul. Pe numele lor a fost întocmit un dosar penal pentru loviri și alte violențe. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net