Adolescenta din Timiș care dispăruse de nouă zile de acasă a fost găsită. Ce le-a spus polițiștilor

Ultima actualizare:

    Acestea sunt semnalmentele fetei dispărute Foto: Digi 24
Acestea sunt semnalmentele fetei dispărute Foto: Digi 24

Georgiana, adolescenta în vârstă de 16 ani, din localitatea Cenei, județul Timiș, care dispăruse de nouă zile de acasă a fost găsită de polițiști. Adolescenta a plecat de la domiciliu spre Timișoara pe 4 august, dar a ținut legătura telefonic cu familia ei timp de patru zile.

UPDATE: După câteva ore după ce a fost anunțată ca fiind dispărută, adolescenta de 16 ani a fost găsită de polițiști și a dezvăluit care a fost motivul pentru care ea nu a mai dat niciun semn de viață. Ea le-a transmis oamenilor legii faptul că nu se înțelege deloc cu părinții ei și nu vrea să revină acasă. Poliția a anunțat Protecția Copilului în acest caz. 

O fată de 16 ani din județul Timiș este căutată de mai bine de o săptămână de părinți, după ce a plecat de acasă. Tânăra a plecat de la domiciliu spre Timișoara pe 4 august, însă a ținut legătura telefonic cu familia ei timp de patru zile. De mai bine de o săptămână, însă, fata nu mai răspunde la telefon, potrivit Digi 24.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării minorei de 16 ani, Georgiana Viorica Cristina Sălăjan, dispărută din data de 4 august, după ce a plecat de acasă de la domiciliul ei din localitatea Cenei spre Timișoara.

Georgiana are 1,55-1,60m înălțime, păr lung și negru, fața ovală, ochii negri și, la data dispariției, purta pantaloni albaștri tip blugi, un tricou alb și adidași albi cu dungi negre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
raisi elicopter prabusit jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net