Adrian Sârbu a vândut Hotelul Susai din Predeal. Cine l-a luat

Ultima actualizare:

    Hotel Susai din Predeal va deveni o unitate de cazare de luxFoto: facebook Hotel Susai/adevărul.ro
Hotel Susai din Predeal va deveni o unitate de cazare de luxFoto: facebook Hotel Susai/adevărul.ro

Hotelul Susai din Predeal care aparținea lui Adrian Sârbu a fost vândut unui dezvoltator imobiliar din Israel, Hagag Development Europe. Nu a fost făcută publică suma de achiziție, dar analiștii economici spun că ea se învârte în jurul a 4 milioane de euro

Hotelul Susai este situat la 7 km de gondola din Azuga, la 4 km de centrul stațiunii Predeal. Hotelul-spa are acum 32 de camere și este cotat la trei stele. Hotelul este operat de firma Susai Mont, controlată, conform termene.ro, de Smart Financial Services (70%). La rândul său, Smart Financial este deţinută integral de Adrian Sârbu, conform datelor analizate de Profit.ro și preluate de news.ro. 

Cum se va transforma Hotelul Susai 

Noii proprietari au planuri grandioase cu unitatea de cazare achiziționată. Potrivit reprezentanților Hagag Development Europe, hotelul va intra în modernizări care îl vor duce la cinci stele. Va fi investită o sumă foarte mare, de circa 60 de milioane de euro pentru renovarea şi modernizarea proprietăţii.”Actualmente în fază de proiectare, viitorul proiect va purta numele de H Susai şi va fi dezvoltat pe baza referinţelor specifice conceptului internaţional BIO & SPA hotel care presupune integrarea a cât mai multe elemente verzi, alimentarea complexului cu energie provenită din surse regenerabile, restaurante certificate organic, aprovizionate din surse bio, etc.. Proprietarea va trece printr-un amplu proces de transformare şi ţinteşte un standard de minim 5 stele. Odată finalizat, H Susai va fi administrat de un operator internaţional, selectat ulterior de dezvoltator”, au anunțat noii proprietari într-un comunicat remis news.ro.  

Citiți și

Fostul boss al PRO TV, Adrian Sârbu, a fost arestat în această dimineață

Amantele și soțiile lui Sârbu, trai de lux din banii de la Pro Tv

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net