Aeroportul „Delta Dunării" a fost modernizat. De când pot ajunge turiștii, în Tulcea, cu avionul

S-au finalizat lucrările de investiții pentru modernizarea Aeroportului Internaţional "Delta Dunării", din Tulcea. Investiția a fost de 180 de milioane de lei, în 2 ani. Primii turişti ar putea ateriza pe aeroport în luna septembrie, fiind deja discuţii începute, potrivit lui Horia Teodorescu, candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea.

Aeroportul "Delta Dunării" Foto: Facebook
Aeroportul "Delta Dunării" Foto: Facebook

Când ar putea ajunge pe aeroport primii turiști 

„Eu știu că este o întreagă discuție și pe acest aeroport, că n-au aterizat avioane, că n-au venit avioane, nu sunt pasageri. Nu puteau să vină. Mă rog, sunt răutăți locale, spun eu. Ca să ai legitimitatea să aduci o cursă cu pasageri, în primul rând trebuie să fii validat de Autoritatea Aeronautică Europeană care spune dacă îndeplinești condiționalitățile.

Nu puteam să avem aeroport, dacă n-aveai terminal, dacă nu aveai pistă, dacă nu aveai dotări, dacă nu aveai cum să spun toate dotările pentru siguranță", a spus Horia Teodorescu, la Antena 3 CNN. Primii turişti ar putea ateriza pe aeroport în luna septembrie, fiind deja discuţii începute. Potrivit lui Horia Teodorescu, aeroportul este pregătit pentru a putea face contracte pentru curse.

"Sunt discuții pentru charter, pentru curse regulate de linie"

„Acum nu mai aveam nicio scuză. Deci, din momentul ăsta, atât președintele Consiliului Județean, cât și aeroportul în sine, conducerea aeroportului, nu mai are nicio scuză dacă din septembrie nu încep să aducă avioane. Sunt discuții pentru charter, sunt discuții pentru curse regulate de linie", a mai spus candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea.

Delta Dunării este una dintre cele mai mari zone umede din lume, ca habitat al păsărilor de apă, cea mai întinsă zonă compactă de stufărişuri de pe planetă şi o bancă de gene naturală, de valoare inestimabilă pentru patrimoniul natural universal.

Câți bani a alocat CJ Tulcea

Din 2016 până în prezent, CJ Tulcea a alocat 70 de milioane de euro, prin patru proiecte finanţate din fonduri europene, pentru a moderniza infrastructura aeroportuară.

Horia Teodorescu este candidatul PSD la Consiliul Județean Tulcea (CJT), au transmis social-democrații într-un comunicat de presă. Este fost deputat PSD (2008-2012) și de trei mandate șef al județului.  Teodorescu va candida astfel în 9 iunie pentru al patrulea mandat de președinte al Consiliului Județean Tulcea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net