Aeroportul din Braşov, fără curent electric! Cum a fost posibil

Ultima actualizare:

Inaugurarea, în urmă cu 6 luni, a Aeroportului Internaţional Braşov, a părut o adevărată mană cerească pentru oraş şi pentru locuitorii lui. De fapt, se pare că este o mare bătaie de cap, pentru că, aşa cum a rezultat din stenogramele şedinţei Consiliului de Administraţie al Aeroportului, acesta nu are nici măcar curent electric!

Aeroportul a fost  inaugurat la 15 iunie. FOTO: Adevarul.ro
Aeroportul a fost inaugurat la 15 iunie. FOTO: Adevarul.ro

Conform adevarul.ro, care citează publicaţia online BizBraşov, stenogramele şedinţei respective dezvăluie o situaţie incredibilă pentru un aeroport: nu are apă, curent şi Internet! Construcţia aeroportului a costat 140 de milioane de euro, inaugurarea lui a scos mii de braşoveni din case, veniţi să vadă cu ochii lor minunea şi făcându-şi planuri de călătorie. Numai că, în şedinţele din 30 octombrie şi din 9 noiembrie, au ieşit la iveală adevăruri uluitoare.

Practic, în şedinţe s-a încercat „debarcarea” directorului aeroportului, Alexandru Anghel, căruia i s-a reproşat că nu a rezolvat problemele cu taxarea parcării de la aeroport şi că nu a funcţionalizat staţiile de alimentare a maşinilor electrice. De asemenea, că nu s-au închiriat spaţiile comerciale din incintă, toate acestea aducând prejudicii importante. Ei bine, de acolo s-a stârnit furtuna, pentru că, în apărarea sa, Alexandru Anghel le-a comunicat membrilor Consiliului de Administraţie adevărul nefardat al aeroportului. „Eu am spus de multe ori, a fost greu până am dat drumul la aeroport, dar după ce am dat drumul a fost şi mai greu pentru că n-am avut oameni, n-am avut bani. Multe lucruri au trebuit să fie puse la punct. Şi încă nu sunt funcţionale. Sunt numai aici, jumătate din birouri nu sunt funcţionale. N-avem Internet. Check-in-urile nu sunt funcţionale”, a explicat Alexandru Anghel în timpul şedinţei. Alexandru Anghel a mai arătat că în aeroport nu sunt prize şi nu se poate utiliza nici măcar o cafetieră pentru că sare instalaţia în aer! De altfel, potrivit lui Anghel, chiar au fost „vreo două situaţii” în care aeroportul era să ia foc! Tocmai de aceea, a susţinut el, este nevoie ca proiectul de instalaţie electrică să fie refăcut. Ca şi cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, în clădire nu există apă peste tot, aşa că din această cauză, dublată de lipsa curentului electric, a fost imposibil să fie închiriate spaţiile comerciale. 

La Piatra-Neamţ s-a surpat şoseaua nouă

image

Nici la Piatra-Neamţ lucrurile nu stau mai bine. O stradă s-a surpat chiar în ziua când era anunţată finalizarea lucrărilor în cadrul unei investiţii de anvergură în ce-o priveşte, informează adevarul.ro. O cavernă a apărut sub carosabil şi a fost cât pe ce să se producă o nenorocire, după ce o maşină a intrat în ea. Pe strada Mihai Viteazul, pe o porţiune ce tocmai fusese finalizată luni, un autoturism a fost avariat uşor în momentul când strada s-a surpat sub greutatea maşinii! Din fericire, nu s-au înregistrat victime, groapa nefiind atât de mare, însă toată lumea a fost pusă pe jar, mai ales că strada fusese dată în folosinţă cu câteva ore mai devreme. „Se depun toate eforturile pentru a găsi cauza exactă care a dus la producerea incidentului şi pentru a repara zona cât mai rapid şi eficient“, au declarat autorităţile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net