Afacerist din Bârlad: «Biletul de 2,6 milioane de euro este al meu»

Ultima actualizare:

    “M-am bucurat”,  spune omul care derulează afaceri în domeniul imobiliar
“M-am bucurat”, spune omul care derulează afaceri în domeniul imobiliar

Ban la ban trage! Un om de afaceri din Bârlad susţine că i se cuvine marele premiu la extragerea Loto 6/49 din 31 august 2017. El a anunţat că luni va merge la Loteria Română pentru a revendica premiul în valoare de 2,6 milioane de euro. “Am planuri mari”, spune norocosul câştigător.

Se laudă că a dat lovitura! Omul de afaceri Daniel Andrei, din Bârlad, a prezentat biletul câştigător, care ar fi fost completat la agenţia 37-004 din oraş.


    Agenţia 37-004 din Bârlad, unde Daniel Andrei ar fi completat biletul norocos
Agenţia 37-004 din Bârlad, unde Daniel Andrei ar fi completat biletul norocos

„Am jucat o schemă de opt numere la întreg, pentru care am plătit, aşa cum se ştie, 148,98 lei”, explică Daniel Andrei pentru vremeanoua.ro. “Am urmărit extragerea de joi şi am văzut numerele care au ieşit. Mi-am dat seama că biletul câştigător este al meu. M-am bucurat, evident, pentru că am planuri mari. Eu joc frecvent la Loto, chiar săptămâna trecută am câştigat cu patru numere 1.600 de lei”, adaugă omul de afaceri.

Pe lângă premiul la categoria I, posesorul biletului norocos ar fi obţinut şi 12 câştiguri la categoria a II-a şi 15 câştiguri la categoria a III-a, valoarea totală a premiului ajungând la 11.956.612,95 lei (peste 2,6 milioane euro). 

«Joc frecvent la Loto»

Daniel Andrei dezvăluie că va investi o parte din bani în construcţia unui bloc de locuinţe în Bârlad. De alt-fel, el derulează afaceri în domeniul imobiliar încă din anii ’90 şi deţine un restaurant în Grădina Publică din oraş. În 2012, a candidat din partea Partidului Popular - Dan Diaconescu la funcţia de primar al Bârladului, dar n-a izbutit să câştige fotoliul de edil. Tot de anul 2012 e legat şi un episod controversat, scrie adevarul.ro. Pe 25 iulie 2012, omul de afaceri a ajuns la spital, după ce s-a împuşcat în gură cu un pistol cu bile de cauciuc. Diagnosticul a fost „plagă împuşcată cu retenţie de corp străin în bolta palatină”.  Andrei a declarat că s-ar fi împuşcat accidental, în curtea locuinţei, în timp ce curăţa arma. Ulterior, anchetatorii au descoperit arma pe un câmp, în apropiere de Bârlad. Potrivit unor surse, el ar fi căzut într-o depresie în urma conflictelor politice din timpul campaniei electorale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net