Agentul Godină, cuvinte de laudă la adresa Poliției Române

Ultima actualizare:

    Marian Godină îl are ca invitat la lansare și pe Premierul Dacian CioloșFoto: captură Digi 24
Marian Godină îl are ca invitat la lansare și pe Premierul Dacian CioloșFoto: captură Digi 24

În 24 februarie, Marian Godină își lansează prima carte: „Flash-uri din sens opus”. Invitat la Digi 24 pentru a vorbi despre această nouă etapă din viața lui, agentul de la Poliția Rutieră Brașov s-a declarat neplăcut surprins de faptul că este văzut ca o excepție.

Iren Arsene, directorul editurii Curtea Veche, unde apare cartea lui Godină ,a spus chiar că a fost întrebată de multe ori dacă noul autor este un personaj inventat, întrucât lumea nu crede că agentul poate scrie replici atât de savuroase.

Despre lucrarea sa, polițistul a scris pe Facebook: “Despre "Flash-uri din sens opus" vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranță prin toate stările. Vă va întrista, veți râde cu lacrimi, vă va amuza, veți regreta (nu că ați cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veți râde iar. Cu siguranță vă va antrena toți mușchii mimicii.”

Cu privire la faptul că este privit drept excepția din Poliția Română, Godină a ținut să precizeze că polițiștii sunt mult mai bine pregătiți decât s-ar crede: Îmi displace ideea de a fi privit ca o excepție. Colegii mei, dacă citesc cartea – foarte mulți se regăsesc. Și colegii mei știu să scrie, poate nu scriu cărți sau poate nu o fac atât de bine, dar oricum, pregătirea polițiștilor, promoțiilor noi, este mult mai sus, totul s-a schimbat destul de mult în poliție, nu sunt eu o excepție. Toți colegii mei trec prin aceste lucruri, se descurcă bine, iar eu nu sunt excepția care confirmă regula.”

Lansarea cărții "Flash-uri din sens opus" are loc în 24 februarie, la Biblioteca Centrală Universitară, iar printre invitați se numără și Dacian Cioloș, premierul României.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net