Ai aplicat pentru o viză de SUA? Acum ai o nouă șansă să emigrezi

Ultima actualizare:

    Peste 1.700 de români pot trăi visul american. Au fost acceptați la interviul final pentru viză
Peste 1.700 de români pot trăi visul american. Au fost acceptați la interviul final pentru viză

Departamentul de Stat al SUA oferă o nouă șansă românilor care nu au primit încă dreptul de ședere în urma Loteriei Vizelor din octombrie 2015. Autoritățile americane au suplimentat lista cu aplicanții admiși din întreaga lume și tu ai putea fi printre cei norocoși. Iată ce trebuie să faci pentru a verifica dacă te poți înscrie la interviul final.

Pe 6 septembrie 2016, Departamentul de Stat al SUA a selectat încă 7.700 de persoane din întreaga lumea care au fost acceptate în carul Loteriei Vizelor. Cei care vor trece și de interviul final vor pleca în State în anul 2017. Dacă te afli printre cei care au aplicat pentru o viză în octombrie 2015, atunci accesează site-ul dvlottery.state.gov și introdu numărul unic de confirmare. Astfel poți afla dacă te numeri printre cei 7.700 de oameni care au primit o a doua șansă.

„Participanţii câştigători sunt încurajaţi să completeze de urgenţă formularul online DS-260 pentru a li se putea programa un interviu la Ambasadă înainte de ultima zi a programului, 30 septembrie 2017”, spun reprezentanții Ambasadei SUA la București.

Dosarele de înscriere au fost depuse de aplicanți în cursul anilor 2015 și 2016. În urma Loteriei Vizelor din octombrie 2015 au fost selectaţi 1.068 de români. Până în prezent, la Loteria Vizelor DV-2016 au fost selectaţi 626 de români, iar Ambasada SUA este ocupată cu interviurile câştigătorilor şi cu emiterea vizelor de imigrare. Românii selecţionaţi şi familiile lor vor deveni, astfel, rezidenţi permanenţi în Statele Unite. Persoanele selecţionate în cadrul Loteriei Vizelor 2017, care se califică şi membrii familiilor lor trebuie să primească vize înainte sau în data de 30 septembrie. În plus, dacă toate cele 50.000 de vize de imigrare DV se vor emite înainte de această dată, programul se va încheia mai devreme. Participanţii „selectaţi” trebuie să acţioneze acum pentru că procesul de solicitare a vizei de imigrare poate fi unul de durată, spun reprezentanții Ambasadei.

Departamentul de Stat nu va solicita nici un fel de plată cu excepţia taxei de solicitare a vizei de imigrare, care se va plăti la interviu, doar la Ambasada sau Consulatul SUA. Orice entitate care solicită plata unei sume de bani prin Western Union sau online pentru participarea la Loteria Vizelor din partea Guvernului SUA este frauduloasă.

„Doar website-urile cu domeniul „.gov” sunt website-uri oficiale ale Guvernului SUA. Multe alte website-uri (al căror nume se încheie cu „.com”, „.org” sau „.net”) oferă informaţii sau servicii de imigrare sau viză. Departamentul de Stat nu susţine, nu recomandă şi nu sponsorizează informaţiile sau materialele prezentate pe aceste website-uri. Fiţi prudenţi dacă vi se solicită informaţii personale prin e-mail”, se arată într-un comunicat al Ambasadei SUA. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net