Aici e "raiul" gropilor FOTO

Ultima actualizare:

    La intrarea pe str. Fabrica de Glucoză, dintr-o groapă, un capac de roată avertizează  șoferii ce îi așteaptăFoto: Dorin Constanda
La intrarea pe str. Fabrica de Glucoză, dintr-o groapă, un capac de roată avertizează șoferii ce îi așteaptăFoto: Dorin Constanda

“Lăsaţi voi care circulaţi pe aici orice speranţă”. Aşa ar trebui să scrie la intrarea pe strada Fabrica de Glucoză din Bucureşti, supranumită de şoferi, “ucigaşa de maşini”. Reporterii Click au făcut inventarul gropilor de pe cei 1, 4 km de drum şi au descoperit 253 de “tranşee”.

Strada Fabrica de Glucoză este teoretic una din căile rutiere reprezentative pentru Capitală, iar pe hărţile Ministerului Transporturilor, una din intrările în oraş ale A3.

Părăsită de autorităţi, evitată de drumari, artera a devenit de 30 de ani, un tărâm al nimănui, cimitir de piese de maşini.

Mașinile fac slalom printre  gropi, doar-doar or scăpa de capcanele rutiere
Mașinile fac slalom printre gropi, doar-doar or scăpa de capcanele rutiere

În gropi pot fi zărite fragmente de capace de roţi,  bucăţi de caroserie iar asfaltul pare rodul unui experiment eşuat.


    Foto: Dorin Constanda
Foto: Dorin Constanda

Că intri pe stradă dinspre intersecţia cu strada Petricani sau dinspre intersecţia cu strada Barbu Văcărescu, gropile, devenite adevărate  capcane rutiere îţi arată cât de praf poate fi o stradă.

Șoferii au încercat  să acopere unele gropi cu crengi
Șoferii au încercat să acopere unele gropi cu crengi

De trei ani reprezentanţii Municipalităţii încearcă să adopte un plan de reparaţii şi lărgire a străzii dar totul a rămas la stadiul de idee.

Drumarii au încercat să peticească unele gropi dar zona arată ca după război
Drumarii au încercat să peticească unele gropi dar zona arată ca după război

Acum drumul a ajuns să stârnească fiori şi şoferilor vehiculelor grele, de peste 10, 5 tone, care sunt nevoiţi să facă slalom printre gropi, spre disperarea celorlalţi participanţi la trafic.   

Primarul Piedone numără craterele din asfalt

Cristian Popescu, primar sector 4
Cristian Popescu, primar sector 4

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a cerut inspectorilor Direcţiei de Investiţii să realizeze un inventar al gropilor din asfalt, de pe toate străzile din zona pe care o păstoreşte. Până în acest moment, edilii au numărat „154 de gropi şi 32 de cratere”, formate pe arterele principale administrate de Primăria Capitalei. Lista neagră a străzilor ciuruite a fost transmisă edilului general Sorin Oprescu, pentru demararea lucrărilor de plombare.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net