Aici plăteşti cazarea după mărimea burţii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Spune-mi cât de mare ai burta, ca să-ţi spun cât plăteşti cazarea! Asta este oferta la care s-a gândit proprietarul unei pensiuni din staţiunea sibiană Bazna pentru a-şi atrage clienţii.

Operator în turism cu state vechi, Cornel Posea a găsit o modalitate inedită de a-şi atrage clienţi. Un weekend din lună, cei care trec pragul pensiunii plătesc pentru o noapte de cazare 1 leu pentru fiecare centimetru din circumferinţa burţii bărbatului din familie.

Un alt weekend pe lună, camera se poate plăti în funcţie de mărimea piciorului, mai exact cu numărul de la pantof al domnului adunat cu cel al doamnei şi înmulţit cu 1,2.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

„Încercăm de fiecare dată să facem oferte cât mai trăsnite. Facem turism dintotdeauna şi vrem în primul rând să facem lumea să zâmbească, să fie fericită, de asta vine în vacanţă", spune Cornel Posea.

Până acum, cel mai mult pentru o cameră a plătit mândrul deţinător al unei burţi cu circumferinţa de 140 de centimetri, respectiv doi soţi care trăiesc la propriu „pe picior mare", el purtând mărimea 47 la pantof iar, ea, 40.

„Pentru aceste oferte avem în general turişti din ţară, care încearcă să se relaxeze şi care sunt un pic mai deschişi la minte. Avem tineri, dar şi de vârstă medie, oameni care ştiu să se distreze", adaugă Cornel Posea.

De altfel, pensiunea lui este renumită pentru ofertele „altfel" cu care vine în întâmpinarea clienţilor. Turiştii şi-au mai plătit camera şi „cu vârsta", iar de 23 august, cei care se trezeau „în paşi de marş patriotic" aveau o reducere de 10% din preţul de cazare.

El ar plăti 64 de lei

Având în vedere că fiecare turist va plăti 1 leu pentru fiecare centimetru din circumferinţa taliei sale, iubitorii de sport sunt cei mai câştigaţi. Spre exemplu, bărbatul din stânga măsoară 64 de centimetri şi va achita pentru o noapte de cazare 64 de lei.

simeon stalpnicul png

El ar plăti 140 de lei

În schimb, sedentarii vor scoate mai mulţi bani din buzunar pentru a-şi petrece o noapte la pensiunea din Sibiu. Spre exemplu, bărbatul din dreapta măsoară 140 de centimetri în talie şi va avea de achitat 140 de lei.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net