Aici te angajezi dacă nu ai un loc de muncă


    Confecționerii sunt printre cei mai căutați pe piața muncii
Confecționerii sunt printre cei mai căutați pe piața muncii

Nu ai un loc de muncă sau vrei să-l schimbi? Află că în evidențele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt disponibile 27.042 de joburi. Cele mai multe sunt pentru persoanele care cu studii medii sau școli profesionale.

La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: agent de securitate (1.894), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (1.313), lucrător comercial (1.086), muncitor necalificat în industria confecţiilor (976), confecţioner-asamblor articole din textile (662), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie (638), operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice (551), manipulant mărfuri (543), lăcătuș mecanic (460), sudor (443).

1.451 de locuri sunt pentru studii superioare

Din cele 27.042 de locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agențiile pentru ocuparea forței de muncă, 1.451 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer în diferite domenii de activitate, programator, manager,  medic, contabil etc). Cele mai multe, 15.599, sunt pentru persoanele cu studii liceale, postliceale, profesionale, restul locurilor de muncă fiind destinate celor cu studii primare/gimnaziale sau fără studii.

Oferta locurilor de muncă la nivel național poate fi consultată pe site-ul ANOFM (www.anofm.ro), la secțiunea Persoane fizice/Locuri de muncă vacante.

În ceea ce privește locurile de muncă la nivel județean, aceste informații pot fi vizualizate pe pagina de internet a fiecărei agenții pentru ocuparea forței de muncă județene/municipale sau la sediul acestora.

Bursa locurilor de muncă în Capitală

Prima bursă a locurilor de muncă va avea loc pe 12 aprilie, începând cu ora 9.00, la  Palatul  Național al Copiilor,  din Bd. Tineretului nr. 8-10, sector 4. Este vorba despre bursa generală la care pot participa toți cei intersați de un job, indiferent de vârstă sau de pregătire profesională.

Ofertele agenților economici se primesc până pe 10 aprilie la sediile agențiilor de sector. În acest moment, în București, sunt disponibile 5.377 de posturi vacante, dintre care: 3.225 pentru muncitori calificați, 1.123 pentru necalificați, 788 pentru persoanele cu studii medii și 241 pentru cei care au terminat o facultate.

Se caută de la menajeră, barman, vânzător, agent de securitate, vopsitor auto, sudor, vulcanizator, vopsitor lemn, electrician, legător manuale și până la profesor învățământ primar, metrolog, ofițer bancar, consilier juridic, inginer de sistem.

Toate ofertele le găsiți la Agenția Municipală a Forței de Muncă București, din  str. Spătaru Preda, nr.12, corp clădire A, sector 5.         

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
shutterstock 450568075 jpg
shutterstock 2211785457 jpg
Jose Maria Gimenez la finalul partidei Uruguay Ghana se ceartă cu arbitrul Daniel Siebert. FOTO EPA EFE
locuri de munca angajari
image
image
image
image
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg