Aici va fi «cazat» Cioacă în următoarele două luni

Ultima actualizare:

Magistraţii argeşeni au decis, ieri: arestarea preventivă a lui Cristian Cioacă este legală. Prezent în sala de judecată, poliţistul a ascultat verdictul cu zâmbetul pe buze, aşa cum ne-a obişnuit, chiar dacă, următoarele 60 de zile şi le va petrece în penitenciar. Acum, timp de 21 de zile, Cioacă va sta în carantină, unde va fi evaluat medical şi psihologic.

Apoi va fi mutat în celulă, alături de alţi cinci „colegi", dar, deşi va avea parte de un program strict, nu va duce lipsă de nimic. Poate citi presa, poate primi patru vizite de la familie pe lună şi poate vorbi la telefon cu cine doreşte, zilnic, timp de un sfert de oră. Va putea primi câte zece kilograme de alimente pe lună, plus încă şase kilograme de fructe şi 20 de litri de apă minerală şi băuturi răcoritoare.

Încă din prima zi, adică miercuri, Cioacă a fost vizitat de avocată, dar şi de cumnatul său. Este de aşteptat ca rudele să-i aducă şi copilul la vorbitor, pe Patrik (8 ani), având în vedere că băieţelul şi-a văzut tatăl şi când acesta se afla în arest la Bucureşti.

Cioacă a fost trimis în judecată, miercuri, pentru uciderea Elodiei Ghinescu. Procurorii au stabilit că poliţistul a bătut-o pe avocată, a omorât-o şi apoi a tranşat-o în cadă, toate acestea în timp ce fiul lor, atunci în vârstă de 2 ani şi opt luni, se afla în acelaşi apartament. Primul termen al procesului a fost stabilit pe 4 martie. 

image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net