Al Bano şi Romina Power, împăcare din interes. Cei doi vor cânta împreună la Bucureşti

image
Al Bano şi Romina n-au mai cântat împreună de 20 de ani

Celebrii artişti se înţeleg mai bine de când s-au despărţit, decât atunci când erau împreună. Al Bano şi Romina Power, care nu mai formează un cuplu în viaţa privată de 15 ani şi în muzică de 20 de ani, au decis să urce din nou împreună pe scenă. Cei doi vor concerta la Sala Palatului din Bucureşti la 5 noiembrie.

Al Bano şi Romina s-au împăcat din interes în toamna anului trecut. Atunci au început un turneu împreună pentru a „resuscita” numărul mare de fani din întreaga lume. După două concerte susţinute la Moscova, în 17 şi 18 octombrie 2013, Romina Power a găsit numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei tovarăş de viaţă. „După tot ce s-a întâmplat, este totuşi tatăl copiilor mei şi bărbatul pe care l-am iubit şi este important să lăsăm în urmă vechile sentimente de ranchiună”, a spus solista.  La rândul său, Al Bano a declarat: „Am trăit împreună cu Romina o perioadă excepţională”.

Din interes financiar sau nu, această împăcare este şi în interesul fanilor din întreaga lume, printre care şi cei din România. Al Bano şi Romina Power vor concerta la Bucureşti la 5 noiembrie, la Sala Palatului. Biletele au fost puse în vânzare în exclusivitate pe www.BILETOO.ro! Biletele se pot achiziţiona şi din punctele fizice: standul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco şi Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan - Staţia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte oraşe ale ţării se găseşte pe http://biletoo.ro/retea.php.

Preţurile tichetelor sunt în funcţie de zona în care se află poziţionate în sală: 600 lei (categoria VIP), 500 lei (categria I), 400 lei (categoria II), 300 lei (categoria III), 200 lei (categoria IV) şi 150 lei (categoria V).

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
Ana de Armas foto profimedia 0712797429 jpg
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg