Alegeri parlamentare 2020. Azi începe votul în Diaspora. Cine sunt românii care votează primii

image
Votul la parlamentare 2020 ├«ncepe ├«n Diaspor─â, iar rom├ónii din str─âin─âtate au la dispozi╚Ťie dou─â zile pentru a-╚Öi alege senatorii ╚Öi deputa╚Ťii care s─â-i reprezinte ├«n urm─âtorii patru ani

Alegerile parlamentare 2020 încep vineri, 4 decembrie, la ora 20.00, ora României, odată cu deschiderea urnelor din străinătate. Primii români care își vor exprima votul vor fi cei din Noua Zeelandă.

Alegeri parlamentare 2020. Românii din Noua Zeelandă votează primii

Rom├ónii din diaspor─â au la dispozi╚Ťie dou─â zile pentru a-╚Öi alege senatorii ╚Öi deputa╚Ťii: 5 ╚Öi 6 decembrie, ├«n intervalul orar 7:00 - 21:00 (ora local─â). 

Sec╚Ťia de vot din str─âin─âtate care se va deschide, dar se ╚Öi va ├«nchide prima, este cea de la Auckland, din Noua Zeeland─â. Ea ├«╚Öi va primi aleg─âtorii ├«ncep├ónd cu ziua de s├ómb─ât─â, 5 decembrie,de la ora local─â 07.00. ├Äns─â, din cauza diferen╚Ťelor de fus orar, ├«n Rom├ónia va fi vineri, ora 20.00. 

Tot aceast─â sec╚Ťie de votare va fi ╚Öi prima care se va ├«nchide. Acest lucru se va ├«nt├ómpla duminic─â, la ora local─â 21:00.

Dup─â deschiderea sec╚Ťiei de vot din Aucklanda va urma deschiderea sec╚Ťiilor din Australia, apoi din Asia. Ultimele sec╚Ťii care vor ├«ncheia procesul electoral vor fi cele de pe coasta vestic─â a Americii, luni diminea╚Ť─â (ora Rom├óniei).

CITE╚śTE ╚śI: Calendarul Alegerilor Parlamentare 2020. Ce trebuie s─â ╚Ötii despre votul din 6 decembrie

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirin─â frumuse╚Ťe pixabay
gigi becali jpg
image png
ana barnoschi4 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg
foto1 front spion profimedia jpg