Alegeri prezidenţiale 2019. Care este cel mai mare regret al lui Klaus Iohannis

image
Klaus Iohannisfoto: captură video Antena 3

Klaus Iohannis şi-a prezentat marţi la dezbaterea electorală organizată în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I” un scurt bilanţ al mandatului. În pragul turului II al alegerilor prezidenţiale pe care îşi doreşte să le câştige în lupta cu contra candidata sa Viorica Dăniclă, şeful statului a fost întrebat de jurnalişti dacă are regrete. Nu a evistat răspunsul şi a recunoscut care este punctul lui slab.

Klaus Iohannis mizează pe un rezultat bun în turul II al alegerilor care să-i asigure un confortabil fotoliu la Cotroceni pentru următorii cinci ani. Actualul şef de stat a avut în primul tur o susţinere mare a românilor din diaspora, iar în al doilea tur de scrutin se bazează pe lângă voturile din străinătate şi pe cele ale alegătorilor liberali. 

"În primul rând le mulţumesc( n.r. românilor din diaspora), dar indiferent ce candidat aţi votat, participarea în sine este absolut notabilă. (...) Dacă e greu sau uşor (n.r. să fii preşedintele României) nu cred că e relevant. Pentru mine personal este o mare onoare şi este o muncă, care îmi place şi căreia mă dedic sută la sută, şi trup şi sufet. În al doilea mandat cred că aş comunica mai mult. Poate partea de comunicare nu a ajuns încă la nivelul aşteptat sau optim şi aici cu siguranţă, împreună cu echipa mea, vom căuta cele mai bune abordări, sunt decis să comunic mai mult, mai intens”, a spus Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: «PSD trebuie trimis în Opoziţie»

Actualul şef de stat face apel la populaţie pentru a se mobiliya să iasă la vot şi în acest al doilea tur de scrutin, de duminică (24 noiembrie).

"Mă bazez acum, la votul din 24 noiembrie, evident, pe alegătorii liberali care m-au sprijinit de la început, dar este nevoie de mobilizare la vot. Mă adresez electoratului USR şi PLUS. Suntem de aceeaşi parte a baricadei. Mă adresez electoratului PMP. Suntem de aceeaşi parte a baricadei. Mă adresez electoratului maghiar care îşi doreşte o ţară faină. Mă adresez şi electoratului PSD. Are dreptul să fie reprezentat de un partid democratic. De aceea trebuie trimis PSD în opoziţie, să se reformeze, să-i reprezinte aşa cum se cuvinte", a punctat Klaus Iohannis. 

Citeşte şi:

Klaus Iohannis, cum nu l-ai mai văzut: ce «plete» blonde avea la 22 de ani! Ce nu știați despre președinte

Secretele fracului purtat de Klaus Iohannis in Japonia, la care Alexandru Ciucu a lucrat 150 de ore

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alec Baldwin
Manfred Weber FOTO AFP
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg