Alegeri prezidenţiale 2019. Dan Barna, marele perdant: «Am sperat până în ultimul moment»


    Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidențiale 2019FOTO: Facebook
Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidențiale 2019FOTO: Facebook

Rezultat slab obţinut de USR-PLUS în primul tur al alegerilor prezidenţiale 2019. Dan Barna şi-a recunoscut înfrângerea şi a anunţat că, potrivit rezultatelor numărătorii paralele, nu a reuşit să obţină suficiente voturi pentru a intra în turul al doilea al competiţiei electorale. Rezultatele provizorii la alegerile de duminică îl situează pe Klaus Iohannis (PNL) pe primul loc, cu 36,34%, fiind urmat de Viorica Dăncilă (PSD) - 23,55% şi de Dan Barna (USR PLUS) - 13,89%.

Dan Barna, candidatul USR-PLUS, nu a obţinut suficiente voturi pentru a intra în bătălia finală pentru fotoliul de la Cotroceni. Candidatul şi-a recunoscut înfrângerea, deşi a sperat până în ultima clipă că lucrurile se vor schimba.

"Vă mulţumesc tuturor celor care aţi avut încredere în mine şi în Alianţa USR PLUS la aceste alegeri. Le mulţumesc în mod special celor din diaspora pentru prezenţa istorică de astăzi. Potrivit datelor pe care le avem în urma numărătorii paralele, nu am reuşit să intrăm în turul 2. Am sperat până în ultimul moment, dar nu avem suficiente voturi. (...) Vom continua să luptăm cu toată energia noastră pentru o Românie care se modernizează şi se curăţă de corupţie. Alianţa USR PLUS va continua. Rămânem acea forţă politică în care oamenii îşi pun speranţele pentru schimbarea adevărată a României. Continuăm împreună şi nu ne vom da bătuţi",a  notat Barna pe Facebook.

Rezultate provizorii ale alegerilor prezidenţiale 2019

Rezultate parțiale după numărarea a 99,21% dintre voturile din țară: Iohannis – 36,34%, Dăncilă – 23,55%, Barna – 13,89% / Liderul USR a fost zdrobit inclusiv în București și în diaspora.

Klaus Iohannis conduce în clasamentul candidaților la alegerile prezidențiale cu 36,34% după numărarea a 99,21% din voturile valabil exprimate în țară și centralizate de către PNL. El este urmat de Viorica Dăncilă, cu 23,55% și de Dan Barna, cu 13,89% din voturi.

Citeşte şi:

Alegeri prezidențiale 2019. Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dan Barna

Alegeri prezidențiale 2019. Nouă secrete ale președintelui Klaus Iohannis

cub lia bugnar theo rose png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
cub Kirstie Alley
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub emma corrin png
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
concediu ingrijirea copilului jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena si nicolae ceausescu jpg
Stamford Santa Fun Run strânge bani pentru cauze nobile jpg
romania spatiul schengen parlamentul european jpeg
Importăm petrol din alte țări jpg
FotoJet jpg
Top 20 cele mai bune gadgeturi pe care le poți oferi cadou, sursă foto: Pixabay