Alegeri preziden╚Ťiale 2019. O descendent─â din os domnesc vrea la Cotroceni

image
Klaus Iohannis a anun╚Ťat c─â va candida din nou la func╚Ťia de pre╚Öedinte al Rom├óniei. Vor fi ╚Öi candida╚Ťi surpriz─âFOTO: adevarul.ro

Este ├«mbulzeal─â la fotoliul de pre╚Öedinte al Rom├óniei. Avem alegeri preziden╚Ťiale la sf├ór╚Öitul anului 2019 ╚Öi deja sunt anun╚Ťate candidaturi. Cea mai recent─â, vine de la M─âd─âlina Baroncea (45 de ani) care spune c─â este descendent─â direct─â de Domn al Moldovei.

Este avalan╚Ö─â de candidaturi la Alegerile preziden╚Ťiale 2019. Cel mai recent anun╚Ť vine de la M─âd─âlina Baroncea, de 45 de ani, specialist ├«n marketing.

image
M─âd─âlina Baroncea (45 de ani) care spune c─â este descendent─â direct─â de Domn al Moldovei. Va candida la Alegeri preziden╚Ťiale 2019

Promite că în 10 ani, România va prinde din urmă Italia, vom avea autostrăzi, încă 12 tronsoane de metrou și boom economic. În plus, spune că va recupera tezaurul României de la Moscova.

ÔÇŁSunt M─âd─âlina Baroncea, am 45 de ani, ╚Öi sunt specialist ├«n marketing. P├ón─â ├«n prezent sunt singurul independent ╚Öi singura femeie care ╚Öi-a anun╚Ťat candidatura la alegerile pentru func╚Ťia de Pre╚Öedinte al Rom├óniei ├«n 2019. Legenda familiei tat─âlui meu este c─â suntem descenden╚Ťi direc╚Ťi ai lui R─âzvan ╚Öi Vidra, cunoscu╚Ťi rom├ónilor din drama romantic─â cu acela╚Öi nume a lui Bogdan Petriceicu Hasdeu. ├Än ultimii 400 de ani, eu ╚Öi sora mea, de profesie arhitect, suntem primele fete n─âscute ├«n familie de la Vidra ├«ncoace. ╚śtefan R─âzvan a fost Domnul Moldovei ├«n 1595 ╚Öi totodat─â un mare aliat al lui Mihai Viteazul ├«n b─ât─âliile ├«mpotriva turcilor ╚Öi ├«n lupta precoce a rom├ónilor pentru Unire. Unul dintre mesajele centrale ale campaniei mele electorale este ┬ź├Ämpreun─â facem Rom├ónia Mare din nou ÔÇô Unire!┬╗ÔÇŁ, a scris pe blogul personal M─âd─âlina Baroncea.

Alegeri preziden╚Ťiale 2019. Ce promite M─âd─âlina Baroncea

ÔÇŁPromisiunea mea este c─â ├«n 2020 facem Unirea cu teritoriile rom├óne╚Öti din afar─â grani╚Ťelor, Moldova, Cern─âu╚Ťi ╚Öi Bugeac, pe calea tratativelor interna╚Ťionale ╚Öi a parteneriatului strategic cu Rusia. Strategia mea c─â Pre╚Öedinte este s─â aduc ├«n 5 ani ├«n Rom├ónia prin politic─â extern─â 200 de miliarde de euro prin renegocierea fondurilor europene ╚Öi a parteneriatului strategic cu SUA, recuperarea datoriei Germaniei, a Cubei ╚Öi a Tezaurului de la Moscova, atragerea de investi╚Ťii strategice chineze. ├Än 2020 primul an de mandat va ├«ncepe construirea a 12 autostr─âzi ╚Öi 12 tronsoane de metrou bucure╚Ötean. ├Än cel mult 3 ani Bucure╚Ötiul se va schimb─â fundamental, rezolv├ónd problema traficului ╚Öi renov├ónd tot centrul ora╚Öului, ├«n parteneriat cu Prim─âria ╚Öi Guvernul. Rom├ónia are nevoie de un boom economic ╚Öi ├«l va avea! ├Än 10 ani ajungem Italia din urm─â!ÔÇŁ, a scris candidata la pre╚Öedin╚Ťie.

Alegeri preziden╚Ťiale 2019. Candida╚Ťi surpriz─â

  • Cronologic, primul care ┼či-a anun┼úat ├«n pres─â inten┼úia de a candida pentru Cotroceni ├«n 2019 a fost Liviu Ple┼čoianu, parlamentar PSD. ├Änc─â din vara lui 2017 acesta ├«l provoca pe Klaus Iohannis la dezbateri televizate, apoi brava spun├ónd c─â pre┼čedintele nu are curaj s─â-l ├«nfrunte. 
  • Urm─âtoarea declara┼úie de inten┼úie preziden┼úiabil─â a venit din partea lui Mircea Moise, cet─â┼úean rom├ón ├«n v├órst─â de 75 de ani, n─âscut ├«n Basarabia ┼či crescut ├«n Ardeal, actual rezident al Germaniei. Mircea Moise a fost maistru instructor, profesor de muzic─â ┼či inventator. Anun┼úul candidaturii, recep┼úionat ├«n februarie 2018 de presa rom├óneasc─â, l-a f─âcut pe o platform─â online de limb─â german─â. 
  • Actorul Bogdan Stanoevici, directorul Circului Metropolitan Globus, a anun╚Ťat c─â vrea la Palatul Cotroceni. Decizia vine ca urmare a dorin╚Ťei sale de a le oferi rom├ónilor o alternativ─â la discursul politic de azi, un discurs f─âr─â semnifica╚Ťie ╚Öi lipsit de bun─âcredin╚Ť─â. Va candida independent.
  • Primarul ora╚Öului Voluntari, Florentin Pandele, a anun╚Ťat c─â va candida ca independent la alegerile preziden╚Ťiale din toamn─â. ÔÇŁAst─âzi m-am hot─âr├ót s─â ├«mi anun╚Ť candidatura la preziden╚Ťiale, ca independent. Sunt primar de 19 ani. Candidez din partea mea, ca tat─â al copiilor mei, s─â tr─âiasc─â ├«ntr-o ╚Ťar─â liber─â, nu ├«n una ├«n care este instaurat─â teroareaÔÇŁ, a spus Florentin Pandele la Rom├ónia TV.
  • Miron Cozma fostul lider al minerilor din Valea Jiului, a anun╚Ťat c─â va candida la alegerile preziden╚Ťiale de la finalul acestui an. ÔÇťLuceaf─ârul HuileiÔÇŁ va candida ca independent ╚Öi sus╚Ťine c─â ├«n cur├ónd va ├«ncepe str├óngerea de semn─âturi. ÔÇŁPentru a-mi putea depune candidatura am nevoie de cel pu┼úin 200.000 de aleg─âtori, a┼ča c─â voi ├«ncepe str├óngerea de semn─âturi ┼či demararea celorlalte impuneri legale. V─â a┼čtept cu drag, al─âturi de mine, pentru a salva ┼úara de la dezastru ┼či a readuce rom├ónii acas─âÔÇŁ, a anun╚Ťat Cozma.
  • Cite╚Öte ╚Öi

Miron Cozma se vrea pre┼čedinte ├«n 2019

Alegeri europarlamentare 2019. Rezultatele finale. Cine pleac─â la Bruxelles

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado ├«l interpreteaz─â pe Iisus, ├«n filmul ÔÇ×Fiul lui DumnezeuÔÇŁ (2014), regizat de Christophor Spencer  Produc╚Ťia poate fi urm─ârit─â anul acesta la PRO TV jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
zodiac 600x400 jpeg
M─âd─âlina Ghenea 35 (3) jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
politisti arestare
foto fb marius budai
regina elisabeta meghan markle jpeg
bolid incendiu PNG
Diogo Morgado ├«l interpreteaz─â pe Iisus, ├«n filmul ÔÇ×Fiul lui DumnezeuÔÇŁ (2014), regizat de Christophor Spencer  Produc╚Ťia poate fi urm─ârit─â anul acesta la PRO TV jpeg
parinti uk 2 jpg