Alertă! Un bărbat cu Ebola a murit în Germania

Ultima actualizare:

    În astfel de izolatoare sunt ținuți bolnavii de Ebola
În astfel de izolatoare sunt ținuți bolnavii de Ebola

Un angajat sudanez al ONU, contaminat cu Ebola şi spitalizat de joi la Leipzig, în estul Germaniei, după ce a fost adus din Liberia, a murit.

”Pacientul bolnav de febră Ebola a murit în cursul nopţii la clinica St. Georg din Leipzig”, a anunţat instituţia medicală într-un comunicat. ”În pofida îngrijirilor medicale intensive şi eforturilor personalului medical, colaboratorul ONU în vârstă de 56 de ani a murit din cauza bolii infecţioase”. Informaţii suplimentare vor fi furnizate în cursul zilei, scrie Mediafax, care citează AFP.

Acest bărbat era unul dintre cei trei pacienţi contaminaţi cu Ebola pe care Germania i-a găzduit până în prezent. La 4 octombrie, primul bolnav, un expert senegalez al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, a putut părăsi spitalul din Hamburg după ce s-a vindecat. Un alt bolnav, un medic ugandez care lucra pentru o organizaţie umanitară italiană, este îngrijit de la 3 octombrie la un spital din Frankfurt. Consiliul de Securitate al ONU se reuneşte azi la New York pentru a discuta despre propagarea virusului Ebola, care s-a soldat cu peste 4.000 de morţi. Preşedintele american Barack Obama şi secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, au făcut apel la comunitatea internaţională să-şi dubleze eforturile pentru a face faţă epidemiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net