Alexandra Măceașeanu are manea. Nyno și Nicky Yaya i-au dedicat o melodie care a devenit virală

Ultima actualizare:

    Nyno și Nicky Yaya au compus o melodie despre cazul Caracal, care emoționează până la lacrimi sursa foto: click.ro
Nyno și Nicky Yaya au compus o melodie despre cazul Caracal, care emoționează până la lacrimi sursa foto: click.ro

Tragedia de la Caracal, care a șocat o țară-ntreagă, a devenit sursă de inspirație și pentru maneliști. Nyno și Nicky Yaya au compus o melodie dedicată Alexandrei Măceșeanu, una dintre fetele ucise și incinerate de Gheorghe Dincă. După doar câteva zile de la lansare, piesa a devenit imediat viral pe internet.

Melodia  se numește „Drama de la Caracal – Dați-l la părinți” și a adunat pe Youtube peste un milion 500 de mii  de vizualizări. Mesajul pe care vor să-l transmită cei doi maneliști este simplu: Gheorghe Dincă nu merită închisoare pentru ce a făcut, ci să fie dat pe mâna părinților fetei, părinți care să-și facă singuri dreptate. Artiștii arată cu degetul un sistem găunos, șubred și corupt, îi acuză pe polițiștii care anchetat cazul de dezinteres și incompetență.

„Am făcut melodia asta să arătăm adevărul despre ce s-a întâmplat. Dumnezeu să aibă în pază copiii noștri și toți copiii din lume. Și dorim o schimbare în rândul sistemului din România…să fim mai active…mai receptivi…să nu tratăm cu indiferență astfel de cazuri…că indiferența duce la tragedii…Dumnezeu cu voi!”, a scris pe canalul youtube Nyno Escobar, unul dintre cei doi cântăreți. Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, iar acestea au ajuns, în doar câteva zile, la aproape 3.500.

Filmările pentru videoclip au fost realizate pe un câmp, într-o zonă mlăștinoasă, dar și într-o zonă împădurită. Clipul începe cu o declarație a lui Nyno: „Melodia asta nu am făcut-o pentru vizualizări, am făcut-o ca un semnal de alarmă pentru toți părinții din lume să aibă grijă de copiii lor. În ziua de azi, vedeți și voi ce se întâmplă. Suntem și noi părinți și nu am suporta o asemenea durere”.

Refrenul piesei îți cam face pielea de găină și este imposibil să nu te emoționeze. Pe de altă parte, idee potrivit căreia ar trebui să ne facem dreptate singuri nu este una tocmai bună.  „Dați-l la părinți/Că nu merită-nchisoare/Dați-l la părinți/ Durerea e mare! Vă rog, dați o lege/Cum să-l pedepsiți/Pentru ce-a făcut/ Dați-l, dați-l la părinți.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net