Alexandru Cumpănaşu, faţă în faţă cu «monstrul din Caracal». Cum îl descrie pe Gheorghe Dincă


    Politicianul a fost audiat la Tribunalul Olt, în calitate de martor în dosarul în care Gheorghe Dincă e judecat pentru uciderea a două adolescente
Politicianul a fost audiat la Tribunalul Olt, în calitate de martor în dosarul în care Gheorghe Dincă e judecat pentru uciderea a două adolescente

A dat zeci de declaraţii, a participat la emisiuni tv luni în şir, ba chiar a angajat investigatori sub acoperire să o caute pe Alexandra Măceşanu, iar miercuri s-a aflat faţă în faţă cu Gheorghe Dincă. Politicianul Alexandru Cumpănaşu, unchiul uneia dintre victimele monstrului din Caracal, îl descrie pe criminal ca fiind ”destul de inteligent şi mai ales şmecher”.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, a fost pentru prima dată faţă în faţă cu Gheorghe Dincă, miercuri, în calitate de martor în procesul în care acesta din urmă este judecat că a sechestrat, violat şi ucis două fete, arzând ulterior într-un butoi trupurile acestora. După ce l-a văzut şi analizat în sala de judecată a Tribunalului Olt, Cumpănaşu l-a descris cu totul altfel decât au făcut-o până acum, public, anchetatorii sau părţile implicate.

„Mi s-a părut altfel decât a fost descris de către toată lumea de până acum. Un bărbat deloc impunător, un bărbat de statură mijlocie, nu imens, un golan şmecher, aşa, la o vârstă mai înaintată, ca să mă exprim elegant. Dar are faţă de golan. Însă, ca să fiu sincer, am rezistat cu greu să-l văd, cu atât mai mult cu cât a distrus destinele nu doar a două fete, ci şi destinele mai multor familii. Mi s-a părut, repet, un personaj neutru faţă de modul în care a fost el descris în referatele procurorilor, în declaraţiile de martori...“, a declarat Cumpănaşu pentru adevarul.ro.

Acesta l-a descris pe inculpat ca fiind stăpân pe el, calculat: „Pare destul de inteligent şi mai ales foarte şmecher, dacă vreţi un termen mai neacademic. Cred că în acest moment se joacă cu toată lumea, pentru a-şi micşora pedeapsa, pentru a face şi pe plac unora, dar, vă repet, este un personaj pe care l-am văzut cu alţi ochi acum, un om mărunt, deloc masiv, un om care, ca să fiu sincer, după toată această perioadă de arest preventiv şi de puşcărie, mie mi se pare că arată mult prea bine, ca să fiu sincer. Or era obişnuit cu asta, dar nu mi s-a părut nici psihic, nici fizic că ar fi avut sau că are o problemă. (...) Are inteligenţa aia nativă care nu este a brutei care s-a trezit să ia de pe stradă pe cineva. Cu siguranţă a fost o chestiune premeditată, nu pare genul ăla. Pare fix genul care le calculează”, a mai spus Cumpănaşu.


    Gheorghe Dincă a fost adus, ieri, la Tribunalul Olt
Gheorghe Dincă a fost adus, ieri, la Tribunalul Olt

Prezenţa lui Cumpănaşu la proces a iscat, însă, o reacţie de revoltă din partea bunicului Luizei Melencu, cealaltă fată pe care Dincă e acuzat că a răpit-o, violat-o şi ucis-o. Stelian Iordache a declarat că familia sa e tratată discriminatoriu, asta după ce părţile din proces şi martorii au trecut prin filtrul de la intrare, pentru accesul în sală, însă bunicului Luizei nu i s-a permis accesul în acel moment. „Se face accesul în sală pe ochi frumoşi, înţelegeţi? Noi avem tot interesul să aflăm ce s-a întâmplat cu nepoata noastră, pe când aici văd că a venit ca martor fostul candidat Cumpănaşu. Noi n-avem pregătire, noi nu facem parte din sistem, noi am venit aici cu alte gânduri şi alte dorinţe, să aflăm ce s-a întâmplat cu Luiza. Nu vedeţi că se face în continuare discriminare? Noi suntem familia Iordache, iar el e domnu’... Să aşteptăm să vedem ce hotărăşte grefiera. Grefiera, nu judecătoarea, hotărăşte“, a declarat bunicul Luizei.

Acesta l-a acuzat pe Cumpănaşu că tot ce face nu este decât un joc de imagine şi că nu ar fi interesat să se afle adevărul despre nepoata sa.  


    Luiza Melencu şi Alexandra Măceșanu
Luiza Melencu şi Alexandra Măceșanu
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub matilda pascal cojocărița png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub gabriela marin denise pilafai png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
vladimir putin rusia
fabrica mustar tecuci jpg
image
image
image
image
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub cred în românia animat gif
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg