Alfred Bulai a fost dat afară din casă. Sociologul a rămas fără loc de muncă, fără casă și fără soție

Ultima actualizare:

Alfred Bulai se confruntă în continuare cu consecințele scandalul sexual de la SNSPA care a indignat o țară întreagă. Sociologul, care a fost reclamat de zeci de studente că le-a hărțuit sexual, a fost concediat de la SNSPA, iar acum soția l-a dat afară din casă. Ana Cornelia Bulai i-a fost studentă sociologului.

Alfred Bulai, fără loc de muncă, fără casă și fără soție

image

Sociologul Alfred Bulai a fost dat afară din casă. Consoarta l-a trimis în exil după uriașul scandal de la SNSPA, transmite CanCan.

Soția sa, pe care a cunoscut-o pe vremea când îi era studentă, l-a dat afară pe profesor din casa din Bragadiru și se pare că l-a trimis să locuiască în Drumul Taberei.

Fostul profesor a putut fi văzut în sfârșit în public, după ce zile întregi s-a ascuns în casă. Soția lui nu ar fi vrut să fie implicată în scandalul monstruos, așa că a decis că acesta nu va mai locui în aceași casă cu ea.

Despărțiți, dar nu divorțați

Ana Cornelia Bulai, care a urmat aceeași carieră ca a soțului ei, este sociolog, s-ar fi despărțit de bărbatul ei după acuzațiile de agresiune sexuală asupra mai multor tinere. Cei doi nu au divorțat oficial, dar nu mai locuiesc împreună.

Alfred Bulai, fostul profesor de la SNSPA în ultimle două decenii este acuzat de mai multe femei care i-au fost studente că le-a agresat sexual. Mărturiile au șocat o țară întreagă.

Alfred Bulai, dat afară de la SNSPA

În urmă cu o săptămână, Alfred Bulai a fost concediat de la SNSPA. Prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul universității, a semnat dispoziția de desfacere a contractului individual de muncă al profesorului.

Decizia a fost luată după ce acesta a primit, marți, 6 august, hotărârea Comisiei de etică privind reclamație de hărțuire sexuală aduse profesorului Bulai, în urma investigației Snoop.ro.

Imediat după publicarea investigației, Bulai a anunțat că se pensionează începând cu 1 octombrie. 

Între timp pe numele lui au fost depuse zeci de plângeri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
sacalul poza mare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net