Alin Gălățescu: „Dragnea, ținută de bunic la cununie, mireasa-impecabilă!”

Ultima actualizare:

    Valentin Dragnea şi Gina Alexandra Tătulescu, alături de liderul PSD şi iubita lui, Irina Foto: arhivă personală
Valentin Dragnea şi Gina Alexandra Tătulescu, alături de liderul PSD şi iubita lui, Irina Foto: arhivă personală

Nunta momentului, dintre fiul lui Liviu Dragnea (55 de ani), Valentin, și aleasa inimii sale, Gina Alexandra Tătulescu, nu a trecut neobservată nici de stiliști. Celebrul Alin Gălățescu nu a avut milă când a comentat ținutele purtate de personajele principale.

Cunoscutul stilist Alin Gălățescu are un cuvânt de spus după fiecare eveniment public, monden sau politic, căci ținutele protagoniștilor sunt mereu în centru atenției. Ne place să ne uităm la rochiile doamnelor, la costumele domnilor, la accesorii și la stil, în general. Nunta de duminică, de la Palatul Snagov, a semănat cu o uriașă prezentare de modă. Uite ce spune stilistul Alin Gălățescu despe nuntași, cel mai șifonat ieșind socrul mare, liderul PSD Liviu Dragnea.

“Cronica scurtă a unei nunți anunțate! La multi mulți ani. Rochia de mireasă - Excelentă. Elegantă, senzuală, sofisticată.- Mirele - două ținute. Foarte bine! Poate mai mare atenție la lungimea pantalonilor”, a scris celebrul Alin Gălățescu pe pagina sa de Facebook.


    Iată postarea lui Alin Gălățescu
Iată postarea lui Alin Gălățescu

Însă, ținutele alese de socrul mare, Liviu Dragnea, și de iubita lui tinerică, Irina Tănase, au fost aspru criticate de Alin Gălățescu: “Dragnea - trei ținute: execrabil, bătrânicios, de bunic fără gust la cununie. Corect, ca de Parlament, la sosirea la Palat. Smoking ok, în rest. Irina Tănase, iubita boss-ului PSD, trei ținute: de neînțeles, într-o copie identică după o ținută Megan,la cununie?! Într-o rochie confuză negru + roz, dar și cu zone de alb inutile, ca domnișoară de onoare. Un banal stil MLH (n.r Maria Lucia Hohan, designer) în rest. Noroc că e tânără și finuță”, a mai sunat verdictul specialistului.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net