Alina Bica și fostul șef al ANAF Șerban Pop rămân în arest


    Bica și Pop sunt acuzați de luare de mităFoto: Arhiva Click!
Bica și Pop sunt acuzați de luare de mităFoto: Arhiva Click!

Fosta șefă a DIICOT (Direcția de Investigație a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism) Alina Bica și fostul șef al ANAF (Agenția Națională de Administrare Fiscală) Șerban Pop rămân în arest, în dosarul în care sunt acuzați de luare de mită și complicitate la dare de mită.

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a respins contestațiile formulate de Bica și Pop. Decizia a fost luată vineri (11 septembrie) și este definitivă, relatează Mediafax.

Alina Bica și Șerban Pop au fost arestați pe 2 septembrie, pentru 30 de zile, de magistrații instanței supreme. Sunt acuzați de complicitate la dare de mită și de luare de mită, pentru soluționrea favorabiliă a unui dosar al lui Horia Simu.

Potrivit DNA, la data de 8 noiembrie 2015, Alina Bica, în calitate de procuror-șef al DIICOT, a primit suma de 17.500 de euro din totalul sumei de 20.000 de euro, pe care a primit-o, în calitate de interpus, de la fostul șef al ANAF Șerban Pop. Acesta din urmă ar fi primit 230.000 de euro de la Horia Simu pentru a interveni la conducerea DIICOT, ca să soluționeze un dosar în care omul de afaceri era urmărit penal. 

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop iertare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
cub andreea esca png
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg