Alina Gorghiu cere demisia șefei Ambulanței București după scandalul morții lui Gyuri Pascu


    Alina GorghiuFoto: Eduard Enea
Alina GorghiuFoto: Eduard Enea

Cu mai puțin de două ore înainte de a muri, Ioan Gyuri Pascu chemase ambulanța, dar medicul sosit la casa fostei soții ale artistului, acolo unde acesta se afla în noaptea de 25 spre 26 septembrie, i-a pus un diagnostic șocant, atac de panică, i-a dat un calmant și a plecat. La 5 dimineața, Gyuri a murit de infarct, la doar 55 de ani.

Cei de la Gazeta Sporturilor au făcut publică o anchetă ce a scos la iveală detalii cutremurătoare. ”În ultimele trei zile, la Ambulanță a fost o stare de alertă. Directorul Alis Grasu și-a dat seama că ceva a fost în neregulă și a discutat îndelung cu medicul. A cerut ca totul rămînă secret”, a spus sursa de la Ambulanța București. Șefa Serviciului de Ambulanță al Capitalei a confirmat informațiile celor de la gsp.

La scurt timp după ce au fost făcute publice aceste desoperiri, Alina Gorghiu, copreședintele PNL, și-a arătat indignarea printr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook și a cerut, totodată, demisia lui Alis Grasu, care a anunțat demararea unei anchete interne la Ambulanța București.

”Facem o anchetă să vedem dacă medicul de la ora 3 a făcut tot ce trebuia să facă. Dacă a respectat protocolul. Și vom lua măsuri. Înțelegeţi-mă, dacă n-a respectat, ce pot face eu?”, a spus managerul Ambulanţei.

Gorghiu a fost tranșantă: "Citesc cu uimire, nici nu mai ştiu a câta oară, că Ambulanţa Bucureşti ar putea să aibă din nou pe conştiinţă o moarte. De data asta cea a lui Gyuri Pascu. Cred că e momentul ca directorul să îşi asume şi să demisioneze. Prea multe cazuri, prea multă incompetenţă, prea multe derobări de responsabilitate". 

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
rebeca pascu jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
cub theo rose anghel damian png
Ninsoare - barbat de umbrela - meteo - vremea FOTO Shutterstock
Suporteri Qatar la Cupa Mondială de fotbal 2022 FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
police franta masina crima webp
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png