Alina Gorghiu îl atacă dur pe Ponta: "Preocupat doar de agenda personală"

Ultima actualizare:

    Alina Gorghiu l-a taxat pe Victor Ponta Foto: Arhiva personală
Alina Gorghiu l-a taxat pe Victor Ponta Foto: Arhiva personală

Alina Gorghiu l-a atacat dur pe Victor Ponta, după ce premierul a criticat gestul PNL de a contesta bugetul la Curtea Constituţională.

Copreşedinta PNL a punctat că Ponta este mai preocupat de agenda personală şi este absent din viaţa politică. Alina Gorghiu a precizat că îi transmite acest mesaj prin intermediul reţelei Facebook pentru că i se pare că Ponta e online la orice oră. 

„Domnul Ponta este absent de fiecare dată când ceva dramatic se întâmplă în România. Fie că este la o partida de baschet, fie la o masă cu jurnaliştii, domnul Ponta pare preocupat doar de agenda personală, atunci când este nevoie de implicarea sa. Acum, când ţara se află, din nou, sub zăpadă, domnul Ponta are ca principala preocupare atacarea opoziţiei pe facebook. Este o noutate. În spiritul sfaturilor transmise prin intermediul facebook chiar de către domnia sa, îi cer public, încă o dată, ca în aceste momente să fie reţinut în activitatea politică şi mai activ în îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Nimic mai mult.

Îi transmit acest lucru tot pe facebook deoarece sunt convinsă că este online la orice oră.

Domnule Ponta, diferenţa între implicare şi timpul pierdut cu replici neinspirate poate fi chiar diferenţa între a fi respectat sau dispreţuit...dar sigur, experienţa campaniei pentru prezidenţiale este recentă, sigur că ştiţi acest lucru”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook. 

Reacţia sa vine după ce, în urmă cu câteva ore, Victor Ponta a făcut un apel la schimbare: „Dacă cineva a înţeles cu adevărat de ce a contestat PNL Bugetul la CCR (pentru că un amendament chiar era al lor, de altfel), îl rog să-mi explice şi mie! Poate înţeleg şi colegii din PNL-PDL că oamenii aşteaptă să ne schimbăm TOŢI (nu doar unii) în bine, să lăsăm scandalul şi confruntările inutile!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net