Alooo, CFR! Ce-i cu zăpada asta în tren?


    Imagini din trenul îngheţat  care a circulat ieri între Teiuş şi Cluj Napoca
Imagini din trenul îngheţat care a circulat ieri între Teiuş şi Cluj Napoca

Imagini revoltătoare publicate, ieri dimineaţă de un clujean pe contul său de Facebook. În trenul cu care acesta se deplasa pe ruta Teiuş - Cluj-Napoca era plin de zăpadă, atât pe coridor, cât şi pe banchetele din compartimente.

„Bravo, CFR Călători!!! Parcă sunt în epoca de piatră!! Ruta Teiuş - Cluj-Napoca !! Ruşine! Vreţi bilete şi abonamente! Dar condiţiile de călătorie unde sunt?? Circulăm cu zăpadă în tren parcă suntem pe pârtie“, scrie Marius Merca. Poate văd şi şefii CFR Călători în ce condiţii sunt nevoiţi să circule românii care plătesc bani frumoşi pentru călătoria cu trenul!

Până acum, CFR a precizat doar că „temperaturile extrem de scăzute, de până la minus 25 de grade Celsius, au generat disfuncţionalităţi atât la nivel de şină de cale ferată, cât şi la nivel de material rulant. Unele garnituri au avut probleme la sistemele de încălzire şi au înregistrat întârzieri determinate de vitezele reduse impuse de condiţiile meteo, de  necesitatea ataşării locomotivelor Diesel pe anumite intervale de staţii unde tracţiunea electrică nu mai era posibilă şi, nu în ultimul rând, de necesitatea intervenţiilor cu utilaje”. 

simeon stalpnicul png
andreea mantea
horoscop jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
cub Daniel Onoriu png
dorin cioaba 2 jpg
loredana groza si sotul 7 webp
image
image
image
image
image
image
ilie nastase botosani 2 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
cub gabi bădălău png
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock