Alte două fete căzute în ghearele criminalului din Caracal?

Ultima actualizare:

    Luiza Melencu (18 ani) ar fi fost ucisă la mijlocul lui iulie, potrivit criminalului. Alexandra Măceşanu (15 ani) a fost omorâtă pe 26 iulie, după cum afirmă asasinul
Luiza Melencu (18 ani) ar fi fost ucisă la mijlocul lui iulie, potrivit criminalului. Alexandra Măceşanu (15 ani) a fost omorâtă pe 26 iulie, după cum afirmă asasinul

Mecanicul Gheorghe Dincă ar fi suspect şi în alte cazuri, după ce a recunoscut că le-a violat şi le-a omorât, în casa groazei din Caracal, pe Luiza Melencu (18 ani) şi pe Alexandra Măceşanu. Surse din anchetă susţin că mai sunt tinere care ar fi intrat în ghearele criminalului în vârstă de 66 de ani.

Anchetatorii caută acum o a treia victimă în cazul care a revoltat întreaga Românie, după cum au devoalat, pentru Click!, surse din anchetă. Este vorba despre Ana Maria Chivu, din Teleorman, dispărută pe 5 mai 2012. Tânăra avea atunci 22 de ani, iar oamenii legii spun ca în ziua fatidică ar fi făcut autostopul. “A dispărut în împrejurări suspecte în zona podului de pe râul Vedea, în Roşiorii de Vede.  

Acum s-au luat probe pentru a se determina ADN-ul printre rămăşiţele găsite în curtea suspectului”, ne-au dezvăluit anchetatorii. 

Poliţiştii au aflat de la rude faptul că Ana Maria era o fată cuminte, bisericoasă, şi sunt convinşi că a fost răpită de cineva. Probele prelevate de la familia dispărutei şi de la rămăşiţele găsite în casa ororilor vor fi comparate, iar rezultatul va apărea zilele următoare. 

După ce a fost confirmat ADN-ul Alexandrei Măceşanu în probele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă, surse din anchetă au declarat pentru ziare.com că, în acest moment, există informaţii aproape certe despre trei victime, în baza probelor analizate. Este vorba despre Alexandra Măceşanu, iar alte fragmente de oase şi probe biologice găsite indică faptul că mai sunt două victime, două fete. Pe lângă suspiciunea legată de Maria Chivu, apare numele Alexandrei Goghez, o fată de 17 ani dispărută de acasă şi găsită moartă într-un parc din Craiova, cu câţiva ani în urmă. Fata era decapitată şi s-a dovedit că fusese jefuită şi violată.

Mai mult, surse apropiate anchetei dezvăluie că ar exista indicii potrivit cărora încă 20 de dispariţii ar putea avea legătură cu Gheorghe Dincă.Anchetatorii au început ieri dimineaţă o nouă serie de percheziţii la casa groazei din Caracal şi au sigilat podul casei după ce au ridicat probe de acolo. 

Maria Chiviu (22 de ani) a dispărut în 2012. Alexandra Goghez (17 ani), găsită moartă în 2015
Maria Chiviu (22 de ani) a dispărut în 2012. Alexandra Goghez (17 ani), găsită moartă în 2015

Surse din cadrul anchetei citate de adevarul.ro spun că bărbatul ura femeile în general, însă în special pe cele care-şi vindeau trupul. În ultimii ani, ar fi dezvoltat o obsesie: toate tinerele din ziua de azi sunt “curve”. Aşa ar fi crezut şi despre Luiza, dar şi despre Alexandra, atunci când le-a luat la ocazie. Dincă le-ar fi spus ambelor fete că vrea să întreţină relaţii intime cu ele şi le-a oferit bani. „Au zis că-s fete cuminţi, dar am fost sigur că nu e aşa”, le-ar fi spus Dincă anchetatorilor. Despre Luiza, criminalul a povestit că, atunci când a luat-o la ocazie, era foarte vorbăreaţă. În mintea lui bolnavă, a interpretat tot ce i-a spus fata aşa cum a dorit. “Zicea că a vrut să scoată bani de la bancomat, că-i trimisese maică-sa. Când a zis că n-a reuşit să scoată banii, am ştiut că făcea aluzie să-i dau eu. Şi i-am oferit o partidă de sex, dar se prefăcea că nu vrea”, a mai declarat Dincă. Suspectul a mai declarat că Alexandra i-a refuzat categoric avansurile sexuale: „I-am aruncat 50 de lei pe banchetă. Dar zicea că nu vrea”, le-a mai spus Dincă poliţiştilor.

«Trupul Alexandrei a fost ars într-o sobă tip rachetă»

  • “Sută la sută nu se putea face incinerarea în butoi”. Deşi DIICOT a anunţat, sâmbătă, conform rezultatelor de laborator, că Alexandra Măceşanu a fost arsă în incineratorul improvizat din curtea lui Georghe Dincă, numeroase teorii contrazic acest lucru. „Precizăm că, în urma analizelor de laborator, a rezultat profilul genetic al unei SINGURE persoane, respectiv Măceşanu Alexandra Mihaela“, a comunicat DIICOT.

Fostul şef al crematoriului „Vitan-Bârzeşti”, Gheorghe Ionel, susţinea că incinerarea nu ar fi putut fi făcută în condiţiile pe care Gheorghe Dincă le avea în curte. „Sută la sută nu s-a putut face o incinerare în acel butoi. O incinerare se efectuează în momentul când se ajunge la temperatura de 1.400 de grade. (...) În butoi, dacă putea obţine 200 - 300 de grade”, declara Gheorghe Ionel. 

  • „Indiferent de temperatură, e nevoie de 70 de minute”. Un alt medic legist, care face trimitere la un studiu realizat în Germania în 1997, susţine că în curte existau condiţiile arderii acelui cadavru. Doctorul Sorin Lesnic, din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Olt, atrage atenţia că nu era un butoi obişnuit, ci o instalaţie bine pusă la punct pentru topirea metalelor, scrie adevarul.ro.

„A pus accelerator şi aşa s-a produs şi distrugerea. Eu am expus un studiu, care a fost făcut în Germania în 1997, pe 15 cadavre, opt bărbaţi şi şapte femei. S-au ars la o temperatură diferită, între 670 şi 840 de grade Celsius, şi s-a constatat că o creştere a temperaturii la incinerare nu însemană că incinerarea se va face mai repede. Indiferent de temperatură, peste o anumită limită se distrug în acelaşi timp, în 70 de minute, şi vorbim despre cadavre de 60, 70, 80 de kilograme“, a explicat medicul. 

  • „Mirosul este altul”. „În momentul în care tu pui accelerator de ardere – motorină, benzină, plastic – normal că mirosul este altul. (…) Vaselină, motorină, plastic, carton bituminat, toate sunt organice. Eu tot zic faptul că este o sobă tip rachetă. Arzătorul era făcut special. Avea 1,60 şi pe înălţimea asta se face un tiraj foarte puternic. Vecinii au început acum să recunoască, că da, într-adevăr, joi au început să-şi închidă geamurile, că «iar a început nea Gheorghe să ardă nu ştiu ce»“, a mai spus doctorul Sorin Lesnic.

Flash news

  • Familia Alexandrei a cerut deja repetarea analizelor de laborator în străinătate, iar avocatul familiei Luizei Melencu, fata dispărută în aprilie 2019, pe care Gheorghe Dincă de asemenea a recunoscut că a omorât-o, a cerut un experiment ştiinţific pentru a se dovedi cum a ars cadavrul Alexandrei.
  • Anchetatorii au ridicat ieri noi probe din podul casei, iar ziariștii aflați la fața locului spun că a fost găsit sânge. Ieri, au fost ridicate și niște haine, găsite pe câmpul situat între Caracal și Craiova, care nu sunt ale Luizei și urmează a fi expertizate. O femeie a indicat locul când a văzut că polițiștii scormonesc zona. A fost ridicat un pantalon jeans scurt, de damă. 
  • La începerea cursurilor școlare, Ministerul Educației și Poliția Română vor organiza activități și ateliere de informare privind potențialele pericole ce pot apărea pe traseul domiciliu - școală. Se vor organiza întâlniri cu polițiști și cu jandarmi care să le vorbească elevilor inclusiv traficul de persoane.

  • Moment incredibil, sâmbătă noapte, 3 august, la Untold! DJ-ul suedez Don Diablo i-a dedicat Alexandrei Măceşanu una dintre piese. Fotografia acesteia a apărut pe ecranul scenei principale de pe “Cluj Arena”. Gestul artistului suedez a fost întâmpinat cu urale şi multă emoţie de zecile de mii de fani. „Mi s-a făcut pielea de găină“, a reacţionat unul dintre spectatori.
  •  

Citește și:

Familia Alexandrei a cerut o expertiză internațională cu privire la ADN-ul fetei. Există în continuare dubii!

Mărturiile halucinante ale lui Dincă cu privire la Luiza: «I-am oferit o partidă de sex, dar se prefăcea că nu vrea»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net