Am dus cadouri la groapa uitată

Ultima actualizare:

    În ediţia de vineri, Click! v-a prezentat  „petrecerea” dată în cinstea gropii. Am  sărbătorit-o, pentru cele trei luni  împlinite, cu tort şi şampanie
În ediţia de vineri, Click! v-a prezentat „petrecerea” dată în cinstea gropii. Am sărbătorit-o, pentru cele trei luni împlinite, cu tort şi şampanie

Şoferii o cunosc ca pe-un cal breaz. Se feresc de ea şi înjură printre dinţi când o văd, iar cei care o uită „plătesc" cu bucăţi din maşină. Groapa imensă de pe Şoseaua Fabrica de Glucoză, care a împlinit, vineri, trei luni a primit, ieri, cadouri din partea reporterilor Click! Un capac, un cauciuc tăiat şi o jantă strâmbă, exact ce-i place ei mai mult.

A fost mică, dar s-a făcut mare. Din 4 iulie şi până acum a crescut mai ceva ca eroii din basme. Măsoară un metru lungime şi 20 de centimetri înălţime. O adevărată „bombă cu ceas" pentru şoferi.

Nu şi pentru cei de la Administraţia Străzilor, din Bucureşti, care sunt extrem de nepăsători. Nu au „vizitat-o" decât o singură dată, la începutul lunii august. Atunci, au turnat asfalt peste ea, care s-a surpat la scurt timp.

Aşa că vineri am ajuns să-i cântăm „ La mulţi ani" şi să o sărbătorim cu tort şi şampanie. Că doar a împlinit trei luni de când se află printre noi. Şi cum nimănui nu i-a păsat, am venit din nouă la ea. De data asta, pregătiţi şi cu cadouri prinse în fundiţe colorate.

Şi ce-i puteam aduce dacă nu preferatele ei: o jantă strâmbă, un cauciuc tăiat şi un capac sărit de la o roată. De-a lungul timpului, mulţi şoferi au rămas fără ele, dacă au avut ghinionul să dea cu maşina în ditamai craterul.

Alţi participanţi la trafic au avut şi mai mult de suferit. O tânără a rămas cu Matizul înţepenit în hău şi a reuşit să iasă de acolo doar tractată.

La 50 m distanţă de groapa sărbătorită, există o alta. Diferenţa e că aceasta este semnalizată ca la carte

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net