Am dus cadouri la groapa uitată

image
În ediţia de vineri, Click! v-a prezentat „petrecerea” dată în cinstea gropii. Am sărbătorit-o, pentru cele trei luni împlinite, cu tort şi şampanie

Şoferii o cunosc ca pe-un cal breaz. Se feresc de ea şi înjură printre dinţi când o văd, iar cei care o uită „plătesc" cu bucăţi din maşină. Groapa imensă de pe Şoseaua Fabrica de Glucoză, care a împlinit, vineri, trei luni a primit, ieri, cadouri din partea reporterilor Click! Un capac, un cauciuc tăiat şi o jantă strâmbă, exact ce-i place ei mai mult.

A fost mică, dar s-a făcut mare. Din 4 iulie şi până acum a crescut mai ceva ca eroii din basme. Măsoară un metru lungime şi 20 de centimetri înălţime. O adevărată „bombă cu ceas" pentru şoferi.

Nu şi pentru cei de la Administraţia Străzilor, din Bucureşti, care sunt extrem de nepăsători. Nu au „vizitat-o" decât o singură dată, la începutul lunii august. Atunci, au turnat asfalt peste ea, care s-a surpat la scurt timp.

Aşa că vineri am ajuns să-i cântăm „ La mulţi ani" şi să o sărbătorim cu tort şi şampanie. Că doar a împlinit trei luni de când se află printre noi. Şi cum nimănui nu i-a păsat, am venit din nouă la ea. De data asta, pregătiţi şi cu cadouri prinse în fundiţe colorate.

Şi ce-i puteam aduce dacă nu preferatele ei: o jantă strâmbă, un cauciuc tăiat şi un capac sărit de la o roată. De-a lungul timpului, mulţi şoferi au rămas fără ele, dacă au avut ghinionul să dea cu maşina în ditamai craterul.

Alţi participanţi la trafic au avut şi mai mult de suferit. O tânără a rămas cu Matizul înţepenit în hău şi a reuşit să iasă de acolo doar tractată.

La 50 m distanţă de groapa sărbătorită, există o alta. Diferenţa e că aceasta este semnalizată ca la carte

simeon stalpnicul png
cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
10  m1 abrams jpg jpeg
paris fashion week profimedia 0726338599 jpg
image
image
image
image
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
geoparcul arouca portugalia pietre care nasc sursa httparoucageopark (4) jpg
Camilla Parker Bowles Regele Charles si Regina Elisabeta  Foto Gettyimages (2) jpg