Am făcut curat în parc împreună cu prinţul Nicolae


    Cu trei zile înainte  să facă 34 de ani, nepotul  regelui Mihai a învățat  cum se palantează  celebrele panseluțeFoto: Sever Gheorghe
Cu trei zile înainte să facă 34 de ani, nepotul regelui Mihai a învățat cum se palantează celebrele panseluțeFoto: Sever Gheorghe

Unii îşi doresc o viaţă să întâlnească un prinţ în carne şi oase, alţii trec pe lângă el şi habar nu au cine e. Îmbrăcat în blugi, cu tricou şi geacă, prinţul Nicolae, nepotul regelui Mihai, a plantat miecuri flori, pomi şi a strâns crengi, fără să fie recunoscut.

În Parcul Plumbuita din Capitală a fost miercuri şi reporterul Click!, care recunoaşte că nu a putut ţine pasul chefului de muncă al prinţului. De la copac la copac, de la groapă la groapă, prinţul se mişca cu o dezinvoltură uimitoare. Pentru că zelul său era prea mare şi nu mai erau copaci, a fost trecut la răsaduri de flori unde a învăţat imediat ce şi cum. ”Uite aşa faci groapa, bagi repede floarea şi acoperi”, ne-a învăţat Florica de la ADP sector 2.

Ce căuta nepotul regelui Mihai în parc? „În sectorul 2 am început curăţenia de primăvară. Nicolae al României a fost lângă noi de câte ori l-am rugat şi vreau să îi mulţumesc din nou pentru implicare. Dar pentru a avea succes, este nevoie ca toţi locuitorii sectorului să participe, să se implice şi să înţeleagă că şi sectorul în care trăim este tot acasă”, a explicat viceprimarul Dan Cristian Popescu.

Au fost plantaţi 50 de pomi, mesteceni, platani şi tei şi sute de răsaduri de flori. ”Deja facem pauză?”, a întrebat Nicolae când i s-a spus gata, ajunge! 

Pentru că avea chef de muncă a fost trecut la greblat frunze şi strâns crengi. Noi, hop după el, dar prinţul ne-a tăiat brusc elanul, nemulţumit de randamentul ziaristului: ”nu v-aş angaja!”. Ecologist convins, prinţul nu a părut deranjat de nici una dintre muncile la care a fost pus de reprezentanţii primăriei sectorului 2. Când şi-a terminat treaba a plecat spre Biserica Plumbuita tot aşa de anonim cum a venit, fără să fie oprit de nimeni, în timp ce viceprimarul de sector era vânat de bucureşteni. 

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
cub codruta filip png
Luis Suarez FOTO EPA EFE jpg
Congres AUR - George Simion - 27 mar 2022 / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
FotoJet jpg
muguri 79532593 jpg
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
1 JPG
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg