«Am scăzut preţurile şi tot n-avem clienţi»

image
Prostituatele n-au succes pe DN1

Anul trecut, o crimă atroce a băgat spaima-n prostituatele din zona de Nord a Capitalei. Fetiţele şi-au luat catrafusele după ce o colegă de-a lor a fost ucisă de un client la marginea pădurii Băneasa. S-au mutat pe DN1, dar nu le mai merge deloc ca pe vremuri.

Aleea Privighetorilor, în apropiere de Academia de Poliţie. Mai simplu, la «Casa Albă»! Acolo, ani de-a rândul, a fost Raiul curvelor şi proxeneţilor din Bucureşti.

Un criminal a făcut într-o zi ceea ce poliţia nu a reuşit prin mii şi mii de razii: a curăţat zona de curve şi peşti. De frică, fetiţele au fugit care-ncotro, cele mai multe stabilindu-şi "punctul de lucru" pe DN1, în zona centrelor comerciale, sau mai sus, spre aeroportul Otopeni. Nu se compară, însă, cu vadul pe care l-au abandonat în pădure. "Aici trec mai multe maşini, dar nu prea opreşte nimeni. Le este târşă, că e în văzul lumii.

La "Casa Albă" aveam locurile noastre, ne ştiau clienţii şi veneau la fix. Stătea omu liniştit în maşină, în pădure, nu ca aici, să-l bagi pe sub pod la Ikea, sau în parcări. Ba şi poliţie e mai multă. Toată ziua îi vezi că patrulează pe aici. Nu se compară. Sunt zile în care nu avem nici un client", se plânge una dintre fetiţele care îşi fac veacul în zona comercială din Băneasa.

Disperate că nu mai au de lucru, prostituatele au umblat şi la tarife. Dacă până acum cereau 50 de lei pentru o partidă sex, acum s-ar mulţumi şi cu 40 de lei. "Dă 40! Dacă sunteţi doi mai discutăm", ne ademeneşte Mihaela. Degeaba!

Prostituată omorâtă cu mai multe lovituri de ciocan

O prostituată a fost ucisă anul trecut, în luna noiembrie, chiar la marginea pădurii Băneasa, în apropierea Academiei de Poliţie. Femeia a fost lovită în cap, de mai multe ori, cu pumnii şi cu un ciocan, de un client nemulţumit. Tânărul de 24 de ani a fost depistat de poliţişti la două săptămâni de la comiterea crimei. Acesta fugise cu poşeta, dar şi cu telefonul mobil al femeii ucise.

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
calinic si balasoiu 01 foto arhiepiscopia argesului jpg
Marina Ovsianikova
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg