Am văzut-o și pe asta! Emil Boc jucând baschet!

Ultima actualizare:

    Primarul Emil Boc a jucat baschet în centrul orașuluiFOTO: manitorulcj.ro
Primarul Emil Boc a jucat baschet în centrul orașuluiFOTO: manitorulcj.ro

Degeaba se amuză unii de statura lui Emil Boc. Primarul orașului Cluj-Napoca a făcut o demonstrație de baschet în centrul orașului, în fața unor sportivi de peste 2 m înălțime. E drept, nu a băgat mingea în coș, deși coșul era pentru adolescenți, de înălțimea sa. Dar, edilul a promovat cu brio logo-ul dedicat Campionatului European de anul viitor.

Emil Boc a jucat baschet pe o stradă din Cluj, astăzi, 31 august, la inaugurarea logo-ului Eurobasket 2017, dedicat Campionatului European. Edilul a vrut să arunce mingea peste preşedintele Federaţiei Române de Baschet, Horia Păun, dar nu a reușit.

A fost un mod de promovare apreciat de clujeni, pe Bulevardul Eroilor din oraş. Cei doi au inaugurat logo-ului Eurobasket 2017, dedicat Campionatului European de anul viitor. Logo-ul, lung de 16 metri şi înalt de doi metri, scrie Monitorul de Cluj. Primarul Emil Boc a schimbat mai multe pase cu preşedintele Federaţiei Române de Baschet, Horia Păun, şi cu fostul baschetbalist Petre Brădişteanu şi a aruncat de câteva ori la coş, după ce a renunţat la cravată.

Campionatul European de Baschet Masculin va avea loc în perioada 31 august-17 septembrie 2017. La competiţie vor participa 24 de echipe naţionale care vor juca în patru oraşe ale Europei: Helsinki, Istanbul, Tel Aviv şi Cluj-Napoca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net