Am văzut-o și pe asta! Emil Boc jucând baschet!

image
Primarul Emil Boc a jucat baschet în centrul orașuluiFOTO: manitorulcj.ro

Degeaba se amuz─â unii de statura lui Emil Boc. Primarul ora╚Öului Cluj-Napoca a f─âcut o demonstra╚Ťie de baschet ├«n centrul ora╚Öului, ├«n fa╚Ťa unor sportivi de peste 2 m ├«n─âl╚Ťime. E drept, nu a b─âgat mingea ├«n co╚Ö, de╚Öi co╚Öul era pentru adolescen╚Ťi, de ├«n─âl╚Ťimea sa. Dar, edilul a promovat cu brio logo-ul dedicat Campionatului European de anul viitor.

Emil Boc a jucat baschet pe o strad─â din Cluj, ast─âzi, 31 august, la inaugurarea logo-ului Eurobasket 2017, dedicat Campionatului European. Edilul a vrut s─â arunce mingea peste pre┼čedintele Federa┼úiei Rom├óne de Baschet, Horia P─âun, dar nu a reu╚Öit.

A fost un mod de promovare apreciat de clujeni, pe Bulevardul Eroilor din ora┼č. Cei doi au inaugurat logo-ului Eurobasket 2017, dedicat Campionatului European de anul viitor. Logo-ul, lung de 16 metri ┼či ├«nalt de doi metri, scrie Monitorul de Cluj. Primarul Emil Boc a schimbat mai multe pase cu pre┼čedintele Federa┼úiei Rom├óne de Baschet, Horia P─âun, ┼či cu fostul baschetbalist Petre Br─âdi┼čteanu ┼či a aruncat de c├óteva ori la co┼č, dup─â ce a renun┼úat la cravat─â.

Campionatul European de Baschet Masculin va avea loc ├«n perioada 31 august-17 septembrie 2017. La competi┼úie vor participa 24 de echipe na┼úionale care vor juca ├«n patru ora┼če ale Europei: Helsinki, Istanbul, Tel Aviv ┼či Cluj-Napoca.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
plaje largite mamaia jpeg
BeFunky collage (40) jpg
Vladimir Putin FOTO AFP
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg