Amantul Elodiei, în instanţă: În timpul vacanţei am avut o neînţelegere şi am lovit-o

Ultima actualizare:

    Elodia Ghinescu
Elodia Ghinescu

Cristian Cioacă a fost adus, marţi, la Tribunalul Argeş, unde se judecă un nou termen în dosarul în care poliţistul este acuzat de uciderea fostei sale soţii Elodia Ghinescu.

La instanţă au fost citaţi 17 martori. Printre ei s-a aflat şi Ilie Cristian, amantul Elodiei Ghinescu, fost angajat al Serviciului de Protecţie şi Pază, care a spus că a cunoscut-o pe avocată pe internet, în prima jumătate a anului 2006.

Ilie Cristian a povestit detalii interesante despre relaţia dintre el şi Elodia.

"În august 2007 ne-am întâlnit în Dubai, unde am petrecut o vacanţă împreună, eu fiind atunci în misiune în Afganistan. În timpul vacanţei am avut o neînţelegere şi am lovit-o pe Elodia, i-am dat o palmă peste faţă. Ulterior, mi-am cerut scuze prin mail, dar nu am primit un răspuns de la ea. Elodia nu a părut afectată nici fizic şi nici psihic de această palmă şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. (...) Am încercat să o contactez pe Elodia după 25 august, când s-a încheiat excursia în Dubai, dar nu am reuşit să iau legătura cu ea. Despre dispariţia ei am aflat de la televizor, în timp ce mă aflam în Afganistan, iar primul gând a fost că s-a întâmplat ceva grav", a declarat Ilie Cristian în faţa judecătorilor Tribunalului Argeş, potrivit Mediafax.

Ilie Cristian nu a precizat motivul neînţelegerii, iar avocata lui Cristian Cioacă, Maria Vasii, l-a întrebat dacă îşi aminteşte conţinutul mail-urilor pe care acesta i le-a trimis Elodiei în luna iulie 2007 şi în care vorbea despre "o decizie nebunească a ei, care s-ar putea lăsa cu vărsare de sânge", bărbatul răspunzând că au fost aproximativ 600 de mail-uri între el şi Elodia şi că nu îşi mai aminteşte conţinutul acestora, precizând că nu-şi aduce aminte să fi dat un asemenea mesaj şi nu ştie despre ce este vorba.

De asemenea, întrebat despre relaţia dintre Cristian Cioacă şi Elodia Ghinescu, Ilie a precizat că nu întrebat-o niciodată pe avocată despre căsnicie.

"Niciodată victima nu s-a plâns de relaţia cu soţul ei, nu a spus că ar fi fost agresată vreodată", a spus bărbatul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net