Amendă uriașă pentru o femeie care a intrat cu BMW-ul pe plaja Modern din Constanța!

Ultima actualizare:

    Cazul a fost făcut public de Primăria ConstanțaFoto: Primaria Constanta
Cazul a fost făcut public de Primăria ConstanțaFoto: Primaria Constanta

Tupeul costă! O șoferiță care a intrat cu mașina pe plaja Modern din Constanța a primit o amendă usturătoare pentru gestul său! Primăria Constanța a făcut public acest caz. În acest context, autoritățile le-au reamintit oamenilor că accesul cu mașina pe plajă este interzis. Din imagini se poate observa cum șoferința mai avea puțin și își parca mașina în apă.

Incidentul a fost semnalat de o persoană care, după ce a văzut-o pe șoferiță că intră fără rușine pe plaja Modern, a sunat imediat la Poliția Locală Constanța. Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului a amendat-o șoferița care și-a permis să intre cu mașina pe plajă. Cu siguranță, o amendă pe care nu o va putea uita prea curând! Femeia are de scos din buzunar 10.290 de lei, pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006 și OUG 195/2002.

Anunțul Primăriei Constanța


    O femeie care a intrat cu mașina pe plaja Modern din Constanța a fost amendată cu 10.000 de leiFoto: Primaria Constanta
O femeie care a intrat cu mașina pe plaja Modern din Constanța a fost amendată cu 10.000 de leiFoto: Primaria Constanta

"Reamintim conducătorilor auto că accesul autovehiculelor pe plajă este interzisPolițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța desfășoară constant acțiuni pentru asigurarea fluenței pe drumurile publice și pentru desfășurarea în siguranță a circulației rutiere și pietonale.Astăzi, ca urmare a unui apel telefonic primit la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală, un echipaj de polițiști locali a fost direcționat pe plaja Modern, unde se afla un autovehicul blocat în nisip.În urma verificărilor, conducătorul autovehiculului a fost sancționat cu amendă în valoare 10.290 lei de polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulație pe drumurile publice pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006 și OUG 195/2002.Reamintim faptul că accesul autovehiculelor este interzis pe plajă, iar polițiștii locali vor sancționa pe oricine încalcă prevederile legale în vigoare.În continuare, facem apel la spiritul civic al cetățenilor pe care îi rugăm să apeleze Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341.922, de fiecare dată când sesizează conducători auto care încalcă prevederile legale." , este postarea făcută de Primăria Constanța pe Facebook.  

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net