Amend─â uria╚Ö─â pentru o femeie care a intrat cu BMW-ul pe plaja Modern din Constan╚Ťa!

29 noiembrie 2021
image
Cazul a fost f─âcut public de Prim─âria Constan╚ŤaFoto: Primaria Constanta

Tupeul cost─â! O ╚Öoferi╚Ť─â care a intrat cu ma╚Öina pe plaja Modern din Constan╚Ťa a primit o amend─â ustur─âtoare pentru gestul s─âu! Prim─âria Constan╚Ťa a f─âcut public acest caz. ├Än acest context, autorit─â╚Ťile le-au reamintit oamenilor c─â accesul cu ma╚Öina pe plaj─â este interzis. Din imagini se poate observa cum ╚Öoferin╚Ťa mai avea pu╚Ťin ╚Öi ├«╚Öi parca ma╚Öina ├«n ap─â.

Incidentul a fost semnalat de o persoan─â care, dup─â ce a v─âzut-o pe ╚Öoferi╚Ť─â c─â intr─â f─âr─â ru╚Öine pe plaja Modern, a sunat imediat la Poli╚Ťia Local─â Constan╚Ťa. Echipajul de poli╚Ťie care s-a deplasat la fa╚Ťa locului a amendat-o ╚Öoferi╚Ťa care ╚Öi-a permis s─â intre cu ma╚Öina pe plaj─â. Cu siguran╚Ť─â, o amend─â pe care nu o va putea uita prea cur├ónd! Femeia are de scos din buzunar 10.290 de lei, pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006 ╚Öi OUG 195/2002.

Anun╚Ťul Prim─âriei Constan╚Ťa

image
O femeie care a intrat cu ma╚Öina pe plaja Modern din Constan╚Ťa a fost amendat─â cu 10.000 de leiFoto: Primaria Constanta

"Reamintim conduc─âtorilor auto c─â accesul autovehiculelor pe plaj─â este interzisPoli╚Ťi╚Ötii locali din cadrul Direc╚Ťiei Generale Poli╚Ťia Local─â Constan╚Ťa desf─â╚Öoar─â constant ac╚Ťiuni pentru asigurarea fluen╚Ťei pe drumurile publice ╚Öi pentru desf─â╚Öurarea ├«n siguran╚Ť─â a circula╚Ťiei rutiere ╚Öi pietonale.Ast─âzi, ca urmare a unui apel telefonic primit la dispeceratul Direc╚Ťiei Generale Poli╚Ťia Local─â, un echipaj de poli╚Ťi╚Öti locali a fost direc╚Ťionat pe plaja Modern, unde se afla un autovehicul blocat ├«n nisip.├Än urma verific─ârilor, conduc─âtorul autovehiculului a fost sanc╚Ťionat cu amend─â ├«n valoare 10.290 lei de poli╚Ťi╚Ötii locali cu atribu╚Ťii ├«n domeniul circula╚Ťie pe drumurile publice pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006 ╚Öi OUG 195/2002.Reamintim faptul c─â accesul autovehiculelor este interzis pe plaj─â, iar poli╚Ťi╚Ötii locali vor sanc╚Ťiona pe oricine ├«ncalc─â prevederile legale ├«n vigoare.├Än continuare, facem apel la spiritul civic al cet─â╚Ťenilor pe care ├«i rug─âm s─â apeleze Dispeceratul Direc╚Ťiei Generale Poli╚Ťia Local─â Constan╚Ťa, la numerele de telefon 0241.484.205 ╚Öi 0341.922, de fiecare dat─â c├ónd sesizeaz─â conduc─âtori auto care ├«ncalc─â prevederile legale." , este postarea f─âcut─â de Prim─âria Constan╚Ťa pe Facebook.  

florin calinescu png
BeFunky collage (16) jpg
anamaria prodan png
laurentiu reghecampf corina caciuc png
Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
BeFunky collage (17) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
aplicatii de programare jpg
nicolae ciuca 7540888 mediafax foto alexandru dobre jpeg
cracked screen phone 6137675 1920 jpg
X 5IWe83ul1Ur30GxxdlGA jpg
printesa charlene (6) jpg
pelerinajul la sarbatoarea sfantului cuvios dimitrie jpg