Amenințare cu bomba la gara din Târgoviște. Polițiștii fac cercetări

Specialişti din cadru SRI şi poliţişti din Dâmboviţa intervin, sâmbătă seară, la gara din municipiul Târgovişte, după ce un apel la centrala Poliţiei Dâmboviţa anunţa că un dispozitiv exploziv a fost amplasat în incinta gării.

Amenințare cu bombă la gara din Târgoviște
Amenințare cu bombă la gara din Târgoviște

În momentul prezentării știrii, oamenii legii se află la fața locului și fac verificări, alături de echipa de geniști pentru a verifica dacă alerta a fost una falsă sau dacă într-adevăr există un pericol real. 

„La data de 1 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că în gara din municipiul Târgovişte este o bombă”; transmite IPJ Dâmboviţa. 

La faţa locului s-au deplasat reprezentanţi ai Serviciului Român de Informaţii şi poliţişti, care au izolat zona şi fac verificări. 

Reprezentanţi ai instituţiei au declarat pentru că apelul a fost primit în jurul orei 18:30, prin centrala telefonică a Poliţiei judeţene.

Park Lake, ținta unei amenințări cu bombă

În urmă cu trei zile, centrul comercial Park Lake a fost ținta unei amenințări cu bomba. Parcarea centrului comercial și mall-ul au fost evacuate, în timp ce polițiștii au făcut cercetări, ajungând la concluzia că totul a fost o alarmă falsă. 

Sursă foto: Inquam Photos
Sursă foto: Inquam Photos

Modul în care autoritățile s-au organizat nu a fost unul dintre cele mai bune, singurul polițist care avea sarcina de a citi mesajele primite pe adesa instituției deschizând emailul care anunța pericolul la mai bine de 10 ore de la timpul exact în care acesta a fost trimis. 

Mesajul de ameninţare, trimis de un fost angajat al mall-ului, a fost citit de un polițist abia a doua zi, în jur de 10.00, după care a fost redirecționat către Poliția Capitalei. La rândul lor, polițiștii bucureșteni au intervenit după alte trei ore, alături de reprezentanții Serviciului Român de Informații (SRI).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
1 cuplu batrani sah fotolia 8204618 subscription l jpg jpeg
584421b3 7fd0 465f 830a 47bc592b13d5 c 1260x709 webp
aircraft 4885805 1280 jpg
benito mussolini jpeg
Ambasada Rusiei la Bucuresti jpeg
reading 925589 1280 jpg
cirese pixabay jpg
patrocle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net