Americanii de la Deveselu, 100 de lei pentru sex cu eleve de liceu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Soldaţii americani mobilizaţi la baza de la Deveselu, Olt, pentru desfăşurarea scutului antirachetă, îşi omoară plictiseala făcând sex cu eleve din Caracal. Procurorii DIICOT au descoperit că aceştia au cumpărat fete de liceu de la cei mai cunoscuţi proxeneţi din Caracal.

Distracţia a luat sfârşit la începutul lunii aprilie, când capii reţelei de proxeneţi au fost ridicaţi de mascaţi.

Poliţiştii au stabilit că peste 25 de tinere, dintre care 18 minore, au fost racolate de membrii reţelei şi şantajate să facă sex pe bani cu bărbaţi necunoscuţi.

Amenajarea bazei de la Deveselu va începe anul viitor

simeon stalpnicul png

Proxeneţii întreţineau relaţii sexuale cu fetele şi le filmau pe ascuns, apoi le ameninţau cu imaginile că le vor spune părinţilor sau le vor posta pe Internet dacă nu vor întreţine relaţii sexuale şi cu alţi bărbaţi.

Potrivit poliţiştilor, majoritatea fetelor erau eleve la doua licee de top din Caracal, iar printre clienţii pe care trebuiau să îi satisfacă sexual se numărau şi soldaţii americani de la Deveselu.

Membrii reţelei au fost arestaţi la 6 aprilie

simeon stalpnicul png

Proxeneţii le cereau acestora între 100 şi 300 de lei pentru un act sexual cu o minoră. Membrii grupării au obţinut în total peste 65.000 de lei din vânzarea fetelor.

Daniel Marinel Bogdan (39 de ani), soţia acestuia, Simona Mirela Bogdan (23 de ani), Marinel Lăutaru (42 de ani) şi pompierul Claudiu Nelu Ţeculescu (42 de ani) au fost arestaţi la 6 aprilie, pentru trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism.

Potrivit romania-inedit.ro, surse apropiate fetelor obligate să se prostitueze au declarat că au fost drogate şi violate în baza militară americană de la Deveselu.

Soldaţii însă nu vor fi traşi la răspundere, având în vedere că ei sunt scoşi de sub incidenţa legilor române şi a Tribunalului Penal Internaţional.

Click! spune:

Comuna Deveselu, din Olt, a fost aleasă pentru amplasarea scutului american antirachetă pe teritoriul României.

La aflarea veştii că vin americanii, localnicii au fost în culmea fericirii sperând că zona se va umple de investitori  care vor crea locuri de muncă.

Lucrările de amenajare a bazei de la Deveselu care va găzdui elemente al scutului de apărare antirachetă al SUA sunt programate să înceapă în 2013.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
injunghiat pixabay jpg
cel mai tanar pictor jpg
cirese jpg
jucarii jucarie adobestock jpg
craiova istock jpg
airbus a350 qatar airways
calculator-taxe-formular-anaf-fisc-impozit
shutterstock 1493322635 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net