Anchetă în Tulcea după ce un consilier cu COVID-19 a mers la şedinţa Consiliului Judeţean

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

Poliţiştii tulceni au deschis o anchetă după ce un consilier judeţean, care era confirmat cu COVID-19 şi se afla în izolare la domiliciu, a mers la şedinţa Consiliului Judeţean, cercetările fiind făcute pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Poliţia Judeţeană Tulcea a transmis că poliţiştii s-au sesizat din oficiu în legătură cu acest caz. „În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, referitor la faptul că un bărbat din comuna Jijila, judeţul Tulcea, nu ar fi respectat măsura izolării la domiciliu, vă facem cunoscut faptul că poliţiştii tulceni s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zadarnicirea combaterii bolilor, urmând a fi efectuate cercetări în scopul clarificării situatiei de fapt si a dispunerii măsurilor conform constatărilor”, a transmis IPJ Tulcea. 

Un consilier județean infectat cu coronavirus nu a respectat perioada de izolare

Consilierul judeţean PNL Ionel Racheleanu s-a prezentat, vineri, la şedinţa Consiliului Judeţean Tulcea deşi se afla în izolare la domiliciu pentru că fusese diagnosticat cu COVID-19. El ar fi obţinut o adresă din partea Direcţiei de Sănătate Publică pentru a merge la Spitalul Judeţean Tulcea pentru o analiză medicală, dar s-a prezentat la sedinţa CJ.

Ionel Racheleanu s-a apărat spunând că nu mai transmite boala şi că sâmbătă era ultima sa zi de izolare. Preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, i-a transmis consilierului judeţean să iasă din sală, în caz contrar acesta urma să fie evacuat. Ionel Racheleanu s-a conformat şi a ieşit din sală. 

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net