André Rieu bea vin roşu după concert

4 iunie 2015
image
Cele 7 concerte ale lui André Rieu au loc în Piaţa Constituţiei

Este cel mai îndrăgit violonist din lume, iar românii aşteaptă cu sufletul la gură spectacolele pregătite de el. André Rieu va ajunge astăzi în România, iar mâine se va da startul maratonului muzical din Piaţa Constituţiei.

Chiar dacă organizatorii au evitat să dea detalii din culisele evenimentului, reporterii Click! au reuşit să afle tabieturile celui supranumit “Magicianul viorii”. Din cele circa 200 de persoane care-l însoţesc, fac parte solişti, instrumentişti, trei bucătari şi un antrenor personal. Olandezul a avut cerinţe modeste, astfel că în camera de hotel a cerut doar fructe, sandwich-uri şi apă. Din meniu nu trebuie să lipsească mâncarea vegetariană, tăieţeii, carnea şi legumele. Violonistul preferă să bea apă, iar după concert se delectează cu un pahar mic de vin roşu.

rieu9809 jpeg
André Rieu

“Speră să aibă ocazia să guste şi din preparatele voastre tradiţionale. La ultima vizită a fost impresionat de Centrul Vechi şi Biserica Stavrapoleos şi ar vrea să se reîntoarcă acolo, dar şi să viziteze mai mult din Bucureşti”, ne-a spus Marie von Baumbach, responsabila de comunicare a echipei. 

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png
kate middleton jpg
646x404 jpg