Andreea Esca a revenit pe micile ecrane, după ce s-a vindecat de COVID-19

Ultima actualizare:
Andreea Esca a revenit la pupitrul știrilor Pro TV
Andreea Esca a revenit la pupitrul știrilor Pro TV

După mai multe zile în care nu s-a mai aflat, așa cum ne-a obișnuit, la pupitrul Știrilor Pro TV, Andreea Esca a revenit în casele telespectatorilor. Prezentatoarea de televiziune a confirmat faptul că a fost bolnavă de COVID-19, împreună cu fiul și soțul acesteia, Alexandre Eram, a mai dezvăluit vedeta.

În prezent, Esca pare că se simte bine și are din nou energia de odinioară, chiar dacă după ce a recunoscut public că a fost bolavă de COVID-19 a mai primit critici din stânga și din dreapta, fiind acuzată și de internauți și de mai multe persoane publice, printre care și junalistul Victor Ciutacu, că întreaga situație ar fi fost, de fapt, un scenariu. Aceasta a explicat că soțul ei a fost cel care a avut o formă foarte gravă a bolii, fiind internat la Terapie Intensivă.


    Andreea Esca a revenit la pupitrul știrilor Pro TVFoto: Captură Video
Andreea Esca a revenit la pupitrul știrilor Pro TVFoto: Captură Video

„A fost mai mișto epopeea Covid la Antenă decât la Pro”, scrie Ciutacu, „Acolo s-a mers pe puterea grupului, erau toți uniți la suferință, fiecare cum știa el mai bine. Marcel Pavel cânta și se jelea, Alina Pușcaș mulțumea Cerului că a avut oportunitatea să se îmbolnăvească și să facă un week-end la cort pe Instagram, Andrei Ștefănescu se infecta și-n viteză maximă spre spital își pupa apăsat copilul”, este doar o parte din mesajul ironic publicat de acesta.

CTP, reacție după ce Esca a confirmat că a avut COVID-19

Cristian Tudor Popescu a vorbit, la rândul lui, despre cazul prezentatoarei Andreea Esca, infectată cu noul tip de coronavirus.

„O cunosc pe Andreea Esca de mai bine de 20 de ani. Am fost cablat cu ea în nenumărate emisiuni. N-am văzut-o niciodată așa cum am văzut-o în această seară. Este o profesionistă a știrilor, a meseriei, care frizează mereu perfecțiunea. 

Acum nu a mai fost profesionistă. A fost amatoare, în sensul profund al rădăcinii acestui cuvânt – și anume acela de a iubi. Andreea Esca salvează suflete, a făcut un lucru foarte greu, să povestești în direct ce i se întâmplă unei persoane atât de apropiate.

Cred că și cei mai căpățânoși dintre cei care refuză existența virusului ar reacționa. Andreea este simbolul tonicității, al vioiciunii, aproape că nu-ți imaginai boala împreună cu ea, dar iată că virusul i-a atins soțul, i-a atins fiul.

A făcut un lucru foarte greu, nu știu câți dintre noi ar putea face, și anume să povestești în direct ce i se întâmplă unei persoane atât de apropiate precum este soțul Andreei, Alexandre Eram, un om care a ajuns în pragul morții. Pentru că asta s-a întâmplat acolo”, a fost reacția acestuia.

image
image
image
image
image
image
storm 4651306 1280 jpg
1 iunie la MAI jpg 1 jpg
muntele everest gunoaie jpg
sokoke pisica png
bugatti residences0profimedia jpg
3 Wednesday Addams   Official Teaser   Netflix 1 41 screenshotJPG jpg