Andreea, studenta ucisă de un coleg gelos, va fi înmormântată în rochie de mireasă. Când va fi condusă pe ultimul drum

Ultima actualizare:

Crima din Timișoara a îngrozit o întreagă țară. Andreea Morega, tânăra ucisă de un coleg gelos, urmează să fie înmormântată joi, 28 martie 2024, conform datinilor și obiceiurilor din zonă. Un detaliu referitor la vestimentația acesteia a fost aflat recent. 

Andreea Morega / foto: Facebook
Andreea Morega / foto: Facebook

Andreea a avut ghinionul de a deveni o „dragoste imposibilă” pentru Mirel Dragomir, criminalul student la Medicină și Teologie. Gelos și enervat de faptul că Andreea nu a dorit o relație cu el, i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit în zona gâtului. 

Andreea va fi înmormântată în rochie de mireasă

Trupul neînsuflețit al tinerei studente din comuna Padeș a fost adus acasă luni. Familia, prietenii, colegii și vecinii au așteptat-o cu inimile îndoliat. Acum, aceștia se pregătesc de înmormântare. 

Andreea va purta o rochie de mireasă, așa cum spun tradițiile din zona Olteniei, după cum informează adevărul.ro

Criminalul din Timișoara, prima declarație după ce a comis omorul

Călăul Andreei și-a recunoscut fapta, și a făcut prima declarație în care a mărturisit cum și de ce a ucis-o pe aceasta. Cu toate că Mirel Dragomir susține faptul că forma un cuplu cu victima, tatăl acesteia face o mărturisire cutremurătoare: cei doi erau doar amici.

Criminalul Mirel Dragomir / foto: Arhiva Click!
Criminalul Mirel Dragomir / foto: Arhiva Click!

   „Din luna octombrie am o relație de iubire cu Andreea, iar în ultima lună am simțit-o mai distantă. În data de 22.03.2024, în timp ce ne aflam la apartamentul părinților mei, am observat că Andreea tasta pe telefon și am crezut că vorbește cu cineva. Am întrebat-o cu cine discută, iar ea a refuzat să îmi spună cu cine se conversa. Am încercat să îi iau telefonul din mână și ea l-a ținut strâns. Am reușit totuși să i-l iau și i-am spus Andreei să îmi spună codul PIN. A refuzat să mi-l dea și mi-a spus că vrea să se despartă de mine. 

Atunci când am auzit asta, m-am enervat foarte tare şi m-am dus în bucătărie, de unde am luat două cuțite oarecare şi m-am întors cu ele în dormitor. Andreea m-a lovit peste o mână, iar în acel moment m-am tăiat singur cu cuțitul la față. Totodată, m-a prins de lănţişorul pe care îl aveam la gât, care s-a rupt și a căzut pe pat. Îmi amintesc că am lovit-o de 5-6 ori”, a spus Mirel Dragomir.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
hacker freepik jpg
Stockholm și eleganța Nordului jpeg
parc 4 jpeg
panselute capitala jpeg
ion iliescu inquam photos jpg
umbrela ploi jpeg
valentin ceausescu in tinerete jpg
principalii candidati la primaria capitalei jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net