Andrei îl face tată socru pe Năstase


    Andrei Năstase şi Bianca sunt împreună de 5 ani
Andrei Năstase şi Bianca sunt împreună de 5 ani

Băiatul cel mare al lui Adrian Năstase se pregăteşte de nuntă cu femeia pe care o iubeşte de peste cinci ani, Bianca Ciuvăţ. Cei doi au povestit, în exclusivitate pentru Click!, ce planuri de viitor au.

Ultimii ani nu au fost prea buni pentru familia lui Adrian Năstase (65 de ani). Fostul premier a petrecut o perioadă de 226 de zile la închisoare, iar asta a provocat o mare suferinţă soţiei şi, în special, celor doi copii ai săi, Andrei (29 de ani) şi Mihnea (22 de ani). Acum însă, apele s-au liniştit.  Mezinul urmează o carieră în politică, iar fiul cel mare îl va face în curând socru mare. De cinci ani şi jumătate se iubeşte cu Bianca Ciuvăţ, un fost manechin care acum face afaceri cu haine de firmă. Povestea lor de iubire pare desprinsă din filme şi, din declaraţiile lui Năstase jr, se pare că relaţia lor va fi la fel de longevivă precum a părinţilor lui. 

“Pentru mine Bianca e femeia perfectă şi a fost dragoste la prima vedere, chiar dacă ea nu m-a crezut mult timp. Ne-am întâlnit într-un local, aveam cunoştinţe comune. Ea intra, eu ieşeam. Am stat un minut, cât a schimbat două cuvinte cu prietenul meu. Am făcut rost de numărul ei şi i-am spus «vreau să ieşim în oraş, vreau să bem o cafea. E ok să ne vedem în 5 minute?». De la primele întâlniri i-am spus «Bianca, pentru mine ai fost dragoste la prima vedere». Normal că ea nu mă credea şi, uite, s-a dovedit, căci după cinci ani şi jumătate îi spun acelaşi lucru”, a declarat, pentru Click!, Andrei Năstase. Cei doi vor să facă marele pas anul viitor.

“Căsătoria urmează, dar o să fie o surpriză. Avem o relaţie foarte frumoasă, iar nunta e doar o verighetă, o hârtie în plus. Ne dorim, însă, foarte mult copii, în special o fetiţă”, ne-a mai spus Andrei. Iar la acest capitol, iubita lui l-a completat. “Dacă ne va da Dumnezeu un copil, sper să aibă ochii lui Andrei. E un băiat curat, sincer, aşa cum mi-l doresc. E sufletul meu pereche”, ne-a spus Bianca Ciuvăţ.  

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
Hagi, Getty jpg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg