Andrei Năstase, poezie emoţionantă pentru tatăl său! Azi citeşte scrisoarea lăsată de fostul premier

Ultima actualizare:

    Andrei Năstase, fiul fostului prim-ministru al României.
Andrei Năstase, fiul fostului prim-ministru al României.

Fiul fostului premier Adrian Năstase, Andrei, a postat un mesaj emoţionant pe blogul tatălui său.

Andrei i-a dedicat tatălui său o poezie a lui Adrian Păunescu şi a anunţat că va citi vineri, într-o conferinţă de presă, scrisoarea lăsată de fostul premier.

"Imi revin in memorie, in aceste momente grele, indemnurile tatalui meu. Citeste! Citesc acum tata! Acum cand, imi doresc sa fac orice, sa vii acasa sanatos! Mi-au zburat gandurile catre marele prieten si poet Adrian Paunescu….

ADRIAN PĂUNESCU – COLIND PENTRU TATA BOLNAV

Tata amarît, ce-ai patit de toate, Iti colind atît, multa sanatate.Iubitul meu tata, cel aspru in toate, Tu nu ai avut niciodata dreptate Ca aspra ti-e mina ce-a fost sa ma bata, Dar azi ti-o sarut ca slabita ti-e, tata.Si uita-te, dragule, casa-i senina Si pomii si fiii sînt toti în gradina, Apuca de clanta cu mina trudita, Sa stii ca-i minciuna, tu nu ai flebita.Batrine al meu, eu ti-as da milioane —La cîte-ai avut pîn’-acum ghinioane —Ma rogi sa-ti mai spun ce-i cu lumea, cu tara, ‘Dar vezi ca tusesti si mai lasa tigara.De ce te-ai uscat, parca esti pergamentul Pe care bunicul si-a scris testamentul | Si nu mai tresari la postas cînd te cheama Ca nu sînt vesti proaste, sa n-ai nici o teama.As vrea sa-ti colind, trecatorule tata, Macar sa te simti si tu mare o data. Parinte al meu, toti ai casei sînt bine Si vitele-n curte întreaba de tine.

Incerc astfel sa fiu, in continuare, fiul cel mare, ascultator!

Vă rog să numai faceţi gestul acesta că ne amendează CNA Voi citi maine, de ziua tatalui meu, la spitalul unde este internat, scrisoarea lasata de dansul.”un fel de testament public”…

Doresc sa mi se alature toti cei care, trecand peste ratiuni politice, pot asculta testamentul celui care, pentru mine, este, inainte, tatal si nu politicianul Adrian Nastase. Cred ca tata are acum, mai mult ca niciodata, nevoia sa stie ca nu este singur. Sa simta de aceasta zi a lui cand, cu ajutorul lui Dumnezeu, va putea implini 62 de ani de viata ca inca sunt oameni care-l privesc ca noi"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net