Andrei Tinu a ieşit din spital, sub supravegherea mamei lui

Medicul care îl îngrijeşte îi permisese lui Andrei să facă o scurtă plimbare, ca să-şi mai oxigeneze plămânii şi să pună în mişcare sângele.

„Andrei a fost foarte fericit că a ieşit puţin din spaţiul acela, în care se duce zilnic o bătălie cu viaţa şi cu moartea. Ieri a avut o zi mai dificilă, mai depresivă, fiindcă în salon s-a stins un om care băuse insecticid. Copilul ăsta a fost supus la o mare încercare, dar mulţumesc lui Dumnezeu că nu mi l-a luat şi medicilor de aici că mi l-au salvat! N-am stat afară decât 10-15 minute, deoarece pe Andrei îl doare mâna care-i despicată de jos până sus, iar când e în pat o ţine într-o anume poziţie. Mâine îl aşteptam pe domnul profesor Lascăr, care o să decidă împreună cu colectivul său când o să intervină din nou chirurgical pentru reconstrucţie şi închiderea tăieturii”, a declarat povestit Emilia Iucinu, mama lui Andrei, pentru simonaionescu.ro.

Andrei Iucinu Tinu, internat la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a fost muşcat de o viperă, a fost operat de urgenţă, în urmă cu o săptămână.

Fiul celebrului ziarist Dumitru Tinu, împreună cu patru prieteni au deschis o crescătorie de vipere cu corn. Afacerea cu ferma de vipere a lui Andrei Tinu este în localitatea Lunca Dunării din judeţul Giurgiu. Este un business profitabil, dar riscant în acelaşi timp, deoarece se lucrează cu venin.

Citeşte şi:

Andrei Iucinu: «Nu o să mai pun în viaţa mea mâna pe o viperă»

Emilia Iucinu, despre accidentul fiului ei: «Viperele erau mulse o dată la două săptămâni şi nu folosea mănuşi»

Emilia Iucinu despre starea fiului ei, muşcat de viperă: «Andrei are mâna despicată»

Ion Hristescu png
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
7 front elvetianca pensiune jpg
andreea esca si alexia eram
6 baza 1 garsoniera jpg
BeFunky collage (22) jpg
Șoșoacă la protestul AUR Piața Victoriei 2 octombrie 2022 FOTO Inquam Photos Octav Ganea
Baltic Pipe FOTO Shutterstock
image
image
image
image
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
rapper rus   mrwalkie Instagram  jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg