Angajatul unei spălătorii auto din Capitală, lovit intenționat cu mașina. Șoferul e cercetat pentru tentativă de omor


    Foto: Arhiva Click!
Foto: Arhiva Click!

Un bărbat, angajat al unei spălătorii auto, a fost lovit de un autoturism în parcarea unui complex comercial din Bucureşti, şoferul fiind căutat de poliţişti.

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, întrucât există date că fapta a fost comisă intenţionat, după cum se vede în filmulețul publicat de Digi24.

"Având în vedere faptul că din primele date reieşea că fapta ar fi fost comisă cu intenţie, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri", se precizează într-un comunicat al Poliției.

Șoferul a fost identificat

Bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar anchetatorii au făcut cercetarea la faţa locului şi au fost audiate mai multe persoane. "În urma activităţilor investigative şi de cercetare penală a fost depistat autoturismul. De asemenea a fost stabilită identitatea unui bărbat, care posibil s-a aflat la volanul autoturismului. Procurorul criminalist a dispus măsuri în vederea depistării acestuia, pentru clarificarea situaţiei de fapt şi de drept", a transmis Poliţia Capitalei.

 Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor. 

cub andreea antonescu png
rebeca pascu jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
cub puya tudor chirilă png
trenul regal jpg
foto 9  pisanii (facebook) jpg
Fața Roșie, comuna Bătrâna, Foto Daniel Guță, ADEVĂRUL (4) JPG
Iran Imn jpg
image
image
image
image
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
foto1 original reuniunea liderilor 28 noiembrie 2022 016 jpg
foto 9  pisanii (facebook) jpg
trenul regal jpg
pelerinaj jpg
shutterstock 1297116610 jpg