Antonia, fetița ucisă de tatăl vitreg, a fost înmormântată cu păpușa Elsa. Mesajul scris de mama ei pe coroana de flori

Ultima actualizare:

    Micuța Antonia a fost ucisă de tatăl vitregfoto: Facebook / Aradon.ro
Micuța Antonia a fost ucisă de tatăl vitregfoto: Facebook / Aradon.ro

Antonia, micuța nevinovată ucisă de iubitul mamei, a fost condusă pe ultimul drum sâmbătă, 13 noiembrie. Oamenii au fost extrem de impresionați de imaginile cu sicriul mic, alb, acoperit de flori. Fetița de 4 ani a avut un destin cumplit.

Lacrimi, flori și lumânări pentru un îngeraș de fetiță. Antonia a fost înmormântată sâmbătă, 13 noiembrie, iar la ceremonie au participat doar câteva persoane, scrie publicația locală Aradon.ro, care publică și imagini sfâșietoare de la priveghi. Potrivit sursei citate, lângă fetiță, în sicriu, a fost pusă și păpușa ei preferată, Elsa, personajul principal al animației Disney "Frozen" . Pe coroanele de flori care au fost puse deasupra sicriului alb a fost scris: „Dormi lin, suflețelul meu” și „Suflețel mic, te iubește mama”.


    fotografii: Antena3 / Facebook
fotografii: Antena3 / Facebook

Înmomântarea a avut loc la mai bine de două săptămâni de când micuța, în vârstă de 4 ani, și-a găsit sfârșitul de mâna concubinului mamei sale. Trupul fetiţei a fost găsit de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din localitatea arădeană Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112. Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare. 


    Mesaje sfâșietoare pe coroanele de florifoto: Aradon.ro
Mesaje sfâșietoare pe coroanele de florifoto: Aradon.ro

Criminalul Antoniei, arestat pentru 30 de zile

Tatăl vitreg, Florin Beniamin Crişan (23 de ani), a susținut că vrea să meargă pe procedura de recunoaștere a vinovăției pentru a beneficia de reducerea pedepsei. Tribunalul Arad a decis, pe 2 noiembrie, arestarea acestuia pentru 30 de zile. În referatul prin care au propus arestarea preventivă a bărbatului de 23 de ani, din Arad, procurorii au arătat că fetiţa de patru ani, Antonia, a murit în 26 octombrie.


    Tatăl vitreg și fetița căreia i-a curmat firul viețiiFoto: Facebook
Tatăl vitreg și fetița căreia i-a curmat firul viețiiFoto: Facebook

„În data de 26.10.2021, sus-numitul i-a aplicat lovituri repetate cu sau de corpuri dure victimei minore Oancea Antonia, în vârstă de 4 ani şi 3 luni, cauzându-i un traumatism cranio-cerebral acut închis cu hematom subdural, leziuni care i-au provocat decesul. Ulterior, acesta a transportat cadavrul cu un geamantan tip troler, în zona unui drum agricol, situat în apropierea cimitirului din cartierul Bujac din municipiul Arad, unde l-a şi incendiat, pentru a nu fi descoperit sau identificat de către organele de poliţie. Iniţial inculpatul Crişan Florin Beniamin nu a recunoscut săvârşirea faptelor”, se arată în document.

Citește și:

Antonia, fetița ucisă la Arad, era nebotezată. «Era un copil jucăuş, în muţenia ei. Voia să o iubească cineva tot timpul»

A omorât-o pe fetiță fiindcă el nu avea chef de joacă: "A început să sară pe mine, să mă tragă". Declarația completă a criminalului de la Arad

Mama fetiței de 4 ani ucise în Arad nu își va pierde copiii. Protecția Copilului a decis: „Este o mamă care își iubește copiii”

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net