Anunț pentru fratele lui Băsescu! Unde își va petrece Sărbătorile

Ultima actualizare:

    Mircea Băsescu s-a rugat la Dumnezeu ca să scape de închisoare în perioada Sărbătorilor
Mircea Băsescu s-a rugat la Dumnezeu ca să scape de închisoare în perioada Sărbătorilor

Mircea Băsescu poate răsufla ușurat! Va petrece acasă Sărbătorile, asta după ce magistrații au amânat azi pronunțarea în dosarul în care a fost judecat pentru trafic de influență.

Tribunalul Constanța se va pronunța luni, 4 ianuarie, în dosarul de trafic de influență al lui Mircea Băsescu, în care sunt implicați membri ai familiei lui Bercea Mondial.

Procurorii au cerut o pedeapsă de 7 ani de închisoare pentru fratele fostului președinte Traian Băsescu și vor să confiște 250.000 de euro de la el.

Sentința pe care o vor da judecătorii poate fi atacată la Curtea de Apel.

Avocații lui Mircea Băsescu au solicitat achitarea clientului lor, susținând că nu există probe din care să reiasă că a făcut trafic de influență, iar în cazul unei condamnări au cerut să fie cu suspendare sub supraveghere.

Potrivit DNA, în perioada 20 februarie 2011 — 22 februarie 2012, Mircea Băsescu a primit suma de 250.000 de euro de la un denunțător (Florin Anghel), prin intermediul inculpatului Marian Căpățână, în schimbul promisiunii că va interveni pe lângă magistrații învestiți cu soluționarea cauzei referitoare la infracțiunea săvârșită de tatăl acestuia (Sandu Anghel), precum și a altor cereri incidente în respectiva cauză, în scopul de a obține o hotărâre favorabilă, fie condamnarea la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate.

Mircea Băsescu și Marian Căpățână au fost trimiși în judecată în iunie 2014 de către procurorii DNA, pentru trafic de influență și respectiv complicitate la trafic de influență, iar în luna noiembrie a aceluiași an a început derularea procesului.

După ce au fost cercetați în stare de arest preventiv, judecătorii au înlocuit respectiva măsură cu cea a arestului la domiciliu și, ulterior, cu cea a controlului judiciar.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 martie sfanta mucenita matrona din tesalonic png
FotoJet (7) jpg
tata criminal png
Nobutuka Sada FACEBOOK jpg
pexels photo 6942015 jpg
Tornada Mississippi EPA GETTYIMAGES (5) jpg