Apariţie spectacol! Selly s-a dus să dea Bacul cu bolidul de lux şi în tricou Versace

Ultima actualizare:

    Selly s-a fotografiat cu câțiva polițiști la intrarea în liceu
Selly s-a fotografiat cu câțiva polițiști la intrarea în liceu

Andrei Şelaru sau Selly (18 ani) a susţinut luni, la liceul său din Craiova, prima probă la Limba şi literatura română. ”Regele YouTube-ului”, vlogger, actor şi solist al trupei 5Gang, a făcut şi din acest examen un adevărat subiect şi şi-a ţinut fanii la curent pe reţelele sociale cu fiecare pas făcut. Simpla sa apariţie la liceu a fost un spectacol: Selly a coborât din limuzina Mercedes CLS de 80.000 de dolari, îmbrăcat cu un tricou Versace!

Peste 155.000 de candidaţi s-au înscris la prima sesiune de Bacalaureat, cea care a început luni, la ora 09.00. Dintre aceştia, aproximativ 123.800 sunt candidaţi din promoţia curentă şi 31.800 sunt candidaţi din promoţiile anterioare. Numărul înscrişilor este cu aproximativ 20.000 mai mare decât anul trecut. În Capitală, vor susţine probele examenului de Bacalaureat peste 17.000 de candidaţi. Aceştia au fost repartizaţi în săli, în ordine alfabetică, câte unul în bancă. Elevii au intrat în clase până la ora 8.30, iar la intrare le-a fost măsurată temperatura, care nu trebuie să depăşească 37,3 grade Celsius, au trecut prin tuneluri de dezinfecţie, acolo unde au existat, şi au purtat măşti pe tot parcursul examenului.

Elevii au venit la Bac cu măști, dar și cu mesaje haioase pe tricouri
Elevii au venit la Bac cu măști, dar și cu mesaje haioase pe tricouri

Printre candidaţi s-a aflat şi îndrăgitul vlogger cunoscut de tinerii din întreaga ţară drept ”Regele YouTube-ului”, Andrei Şelaru sau Selly. Prima imagine publicată luni de Selly îl înfăţişează pe acesta înconjurat de câţiva poliţişti în faţa liceului unde învaţă, la Colegiul Naţional ”Fraţii Buzeşti”, din Craiova. 

Anul trecut și-a achiziționat un Mercedes CLS de 80.000 de dolari
Anul trecut și-a achiziționat un Mercedes CLS de 80.000 de dolari

Fanii au exclamat îngrijoraţi: ”Ce ai făcut? Te-au săltat?” Nici vorbă de aşa ceva. Îmbrăcat cu un tricou Versace, tânărul vlogger a coborât din maşina sa, un Mercedes CLS nou nouţ pentru a susţine prima probă la Bacalaureat, la Limba şi literatură română.

În drum spre examene a ascultat o muzică potrivită
În drum spre examene a ascultat o muzică potrivită

Înainte de a intra însă în liceu la testare, tânărul a publicat mai multe imagini şi texte pe reţelele sociale pentru ca toţi fanii lui să-i fie aproape. Încă de duminică a anunţat: “Fiţi atenţi. Mâine am română, miercuri mate, joi bio. Mă duc frumos, elegant, scot nişte note de vă întrebaţi  de unde le ştie  Selly ăsta aşa bine, cum de l-a făcut mă-sa aşa deştept, dup-aia vineri m-am mutat la Bucureşti şi începe vara cu vlogguri forţă şi un hit mare”. Apoi a postat o imagine din maşina sa de lux şi a scris: “Înainte de Bac trebuie să asculţi o piesă relaxantă, ca să te poţi concentra mai bine”.

La ieşire, Selly a comentat: “Băi frate, mie Bacul mi s-a părut simplu”, a spus acesta pe Internet. Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 30 iunie.

Prim-vicepreşedinte PNL Vrancea dă Bac-ul la 42 de ani  

Daniel Moroşanu
Daniel Moroşanu

Ocupat în tinereţe mai mult cu „şcoala vieţii“ şi în ultima perioadă cu cariera politică, Daniel Moroşanu, prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, a înţeles că fără o diplomă de Bacalaureat nu are şanse foarte mari să spere la o funcţie superioară. În vârstă de 42 de ani, Moroşanu a luat loc luni dimineaţă în bancă, alături de cei mai proaspeţi absolvenţi, la Liceul „Simion Mehedinţi” Vidra, participând la proba scrisă la Limba şi literatura română, informează adeavrul.ro.

Liberalul a absolvit în anii '90 o şcoală profesională de mecanici auto, iar în urmă cu doi ani a absolvit şi liceul, la seral. "Subiectele au fost nici prea-prea, nici foarte-foarte. Am învăţat şi sper să fie bine. Mai am miercuri şi joi, la istorie şi geografie. Nu m-am hotărât dacă în eventualitatea în care iau Bacalaureatul voi urma şi o facultate“, ne-a spus Daniel Moroşanu.

Între timp, acesta a absolvit şi o şcoală de tehnicieni silvici, fiind condiţionat de diploma de bacalaureat pentru a obţine un post în domeniu. Asta dacă între timp nu va reuşi să devină primar al comunei Vidra, după eşecul din anul 2016, când a fost nevoit să se mulţumească doar cu statutul de consilier local.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net