Arhiepiscopul Teodosie, amendat pentru încălcarea carantinei

Ultima actualizare:

Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului a fost amendat de poliție  pentru că a încălcat legea și nu a respectat carantina în care fusese plasat. 

image

Teodosie se afla în izolare pentru că a intrat în contact cu o persoană infectată cu SARS-CoV-2. Acesta nu a respectat însă carantina în care fusese plasat și a ținut o slujbă în catedrala Arhiepiscopiei din Constanța.

Arhiepiscopul Teodosie intrase în contact cu o persoană infectată cu Covid

Liturghia a fost transmisă în direct pe canalul oficial  al Arhiepiscopiei Tomisului, iar în imagini se vede clar cum,  aproape timp de trei ore, Teodosie ofiziază slujba. El s-a aflat aproape de oameni și fără a purta mască de protecție. 

La 20 ianuarie Arhiepiscopul Teodosie a fost plasat în carantină însă nu este foarte clar pentru ce perioadă. însă se știe că el a intrat în contact cu o persoană confirmată cu Covid.  Polițiștii din Constanța s-au sesizat din oficiu.

  „În jurul orei 8.00, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au identificat, în interiorul unei biserici din municipiul Constanţa, un bărbat, de 66 de ani, care nu a respectat prevederile legale în ceea ce priveşte măsurile de carantină, conform Legii 55/2020”, transmite IPJ Constanţa.  

Ce amendă a primit Arhiepiscopul Tomisului 

Arhiepiscopul Tomisului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.  Conform Arhiepiscopiei, programul ÎPS Teodosie cuprindea tot astăzi, de la ora 10.45, participarea la manifestările dedicate Zilei Unirii Principatelor (recital de poezie, muzică şi hora Unirii) pe faleza Cazinoului.  „De la ora 13.30, în Sala Magna a Centrului Eparhial Tomis (str. Arhiepiscopiei, nr. 23, Constanţa),urmează să participa la conferinţa „România, vechea vatră a Europei”, susţinută de către Acad. Prof. Constantin Barbu”, transmitea în urmă cu câteva zile Arhiepiscopia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net