Arhiepiscopul Teodosie, amendat pentru încălcarea carantinei

24 ianuarie 2022

Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului a fost amendat de poli╚Ťie  pentru c─â a ├«nc─âlcat legea ╚Öi nu a respectat carantina ├«n care fusese plasat. 

image

Teodosie se afla ├«n izolare pentru c─â a intrat ├«n contact cu o persoan─â infectat─â cu SARS-CoV-2. Acesta nu a respectat ├«ns─â carantina ├«n care fusese plasat ╚Öi a ╚Ťinut o slujb─â ├«n catedrala Arhiepiscopiei din Constan╚Ťa.

Arhiepiscopul Teodosie intrase în contact cu o persoană infectată cu Covid

Liturghia a fost transmis─â ├«n direct pe canalul oficial  al Arhiepiscopiei Tomisului, iar ├«n imagini se vede clar cum,  aproape timp de trei ore, Teodosie ofiziaz─â slujba. El s-a aflat aproape de oameni ╚Öi f─âr─â a purta masc─â de protec╚Ťie. 

La 20 ianuarie Arhiepiscopul Teodosie a fost plasat ├«n carantin─â ├«ns─â nu este foarte clar pentru ce perioad─â. ├«ns─â se ╚Ötie c─â el a intrat ├«n contact cu o persoan─â confirmat─â cu Covid.  Poli╚Ťi╚Ötii din Constan╚Ťa s-au sesizat din oficiu.

  ÔÇ×├Än jurul orei 8.00, poli┼úi┼čti din cadrul Sec┼úiei 3 au identificat, ├«n interiorul unei biserici din municipiul Constan┼úa, un b─ârbat, de 66 de ani, care nu a respectat prevederile legale ├«n ceea ce prive┼čte m─âsurile de carantin─â, conform Legii 55/2020ÔÇŁ, transmite IPJ Constan┼úa.  

Ce amend─â a primit Arhiepiscopul Tomisului 

Arhiepiscopul Tomisului a fost sanc┼úionat contraven┼úional cu amend─â ├«n valoare de 1.000 de lei.  Conform Arhiepiscopiei, programul ├ÄPS Teodosie cuprindea tot ast─âzi, de la ora 10.45, participarea la manifest─ârile dedicate Zilei Unirii Principatelor (recital de poezie, muzic─â ┼či hora Unirii) pe faleza Cazinoului.  ÔÇ×De la ora 13.30, ├«n Sala Magna a Centrului Eparhial Tomis (str. Arhiepiscopiei, nr. 23, Constan┼úa),urmeaz─â s─â participa la conferin┼úa ÔÇ×Rom├ónia, vechea vatr─â a EuropeiÔÇŁ, sus┼úinut─â de c─âtre Acad. Prof. Constantin BarbuÔÇŁ, transmitea ├«n urm─â cu c├óteva zile Arhiepiscopia.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
00032 jpg
Pensionari din România jpg
banica vicoveanca jpeg
crbl  2 (2) jpg
salariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
bone ferenc criminal bihor motiv crima 770454 webp
telefon jpeg
shaorma jpeg
Pensionari din România jpg