«Arta» din Centrul Vechi a costat 7.000 €


    Plantele trebuie udate  în mod regulatFoto: Dorin Constanda
Plantele trebuie udate în mod regulatFoto: Dorin Constanda

Lianele care au fost amplasate la întrarea în Centrul Vechi pe post de aranjament artistic i-au costat pe bucureşteni aproape 7.000 de euro. Scopul acestor amenajări este transformarea oraşului în vederea câştigării titlului de „Capitală Europeană a Culturii 2021”.

Un aranjament din crengi şi plante a apărut în centrul Capitalei, chiar lângă Pasajul Latin (vechiul Pasaj Lip­­scani). Click! vi l-a prezentat în ediţia de ieri. Oamenii care trec prin zonă se minunează şi se întreabă care este rostul acelor liane care seamănă cu o încurcătură de maţe. Răspunsul vine din partea Centrului Cultural al Municipiului Bucureşti care, în cadrul proiectului „ACUM-Facem Bucureştiul vizibil”, a realizat acest aranjament. Potrivit Magdei Bucur, coordonator PR al centrului, citată de hotnews.ro, amplasamentul din crengi a costat 6.800 de euro. Proiectul poartă semnătura peisagistului francez de origine română Nicolas Triboi şi este intitulat „Conspiraţii Organice”. „Natura în oraş a devenit vitală, iar Bucureştiul se metamorfozează zi de zi. Dorim o natură mai sălbatică, nu cea făcută de panseluţe şi de rulouri de gazon, dorim o natură durabilă”, a declarat Nicolas Triboi, potrivit hotnews.ro.

Lucrările de amenajare vor fi gata la finalul acestei săptămâni. Plantele nu necesită o întreţinere specială (trebuie doar udate) şi vor rămâne în Piaţa Roma pe toată durata proiectului, adică până în 16 septembrie.


    Foto: Dorin Constanda
Foto: Dorin Constanda
serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
infidelitate jpeg
image
image
image
image
image
image
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg
Casa lui Capone jpg
Victor Piturca jpeg
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg